Плановете за първите сто дни мандат: Байдън дава празни обещания

/Поглед.инфо/ Окончателните резултати от президентските избори в САЩ, които се проведоха на 3 ноември тази година, все още не са обявени. Въпреки това, кандидатът на демократите Джо Байдън вече се е разпалил в ролята на държавен глава, раздава заповеди и разпределя постове. Също така, представителят на Демократическата партия на САЩ каза какво планира да направи през първите сто дни от президентството си.

"Ще изпратя закон за имигрантите до Сената, който ще отвори пътя за гражданство на 11 милиона души без документи", каза демократът.

В същото време той заяви, че ще отмени "няколко" декрета на Доналд Тръмп, които според Байдън са причинили непоправими щети на САЩ. В същото време демократът, видите ли, няма да започне разследване срещу опонента си, въпреки че всички ние прекрасно разбираме, че Байдън ще иска да си отмъсти и да покаже на всички, "кой е начело тук". Така че обещанията за възстановяване на самочувствието на американския народ няма да бъдат изпълнени скоро. Освен това за каква увереност можем да говорим тук, когато в страната върлува коронавирусната вакханалия?

Разбира се, в по-голямата си част си струва да "благодарим" на псевдоактивистите, които постоянно организират погроми, оправдавайки ги с борбата срещу расизма. Но най-лошото е, че тези "бойци" унищожават всичко по пътя си само по нареждане на демократите, за което по-рано беше съобщено в медиите. Американската демократична партия е готова да извърши всякакви престъпления, само за да се качи на трона в Белия дом.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...