Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китай обяви „всички животи са важни”, но не спомена за масовите убийства на практикуващи Фалун Гонг или тайното събиране на органи

(Natural News) В понеделник китайското външно министерство заяви, че "всички животи са важни", но със сигурност не практикува това, което проповядва.

В туитър говорителката на китайското външно министерство Хуа Чунинг написа: „Всички животи са важни. Ние стоим твърдо с нашите африкански приятели. Ние сме категорично против всички форми на расова дискриминация и възпламеняващи прояви на расизъм и омраза."

Явно те са пропуснали новината, че много либерали смятат тази фраза за расистка, защото според тях тя подкопава движението “Black Lives Matter” (“Животите на черните са важни”), като премества фокуса далеч от притесненията на черните американци.

Но не за това е речта. Знаем, че те не вярват нито дума на което казват, защото Китай показва на света отново и отново точно колко малко цени човешкия живот.

Всъщност Китай няма най-доброто досие, когато става дума за расизъм, а напрежението там само ескалира през последните месеци вследствие на коронавирусната криза.

През април Африканският съюз разкритикува Китай за явна расова дискриминация в Гуанджоу. Много черни имигранти в южния град бяха принудени да спят на улицата, след като хазяите им ги изгониха, въпреки че плащаха наема си. Хотели и ресторанти отказаха да ги обслужват, тъй като Китайската комунистическа партия обвини африканците, че са донесли коронавируса в района, а един Макдоналдс бе на първа страница на ежедневниците със своето известие, че черни хора нямат право да влизат там.

Местните власти направиха специално проучване, принудително тестване и 14-дневна карантина на всички африканци там, дори на онези, които преди това са тествали отрицателно и не са пътували.

Всички животи нямат значение за Китай

И не само черните животи изглеждат без значение за тях. Това е страна, в която от живите политически затворници крадат жизненоважни органи, за да отговорят на търсенето на така наречените „туристи за трансплантация“ с пълни джобове.

Това е практика, която често взима на прицел Фалун Гонг затворници на съвестта. Фалун Гонг е движение, чиито последователи практикуват техники, подобни на Тай Чи и вярват във философия, свързана със състраданието и истинността. Фалун Гонг е забранен в Китай от 1999 г., а хиляди практикуващи са арестувани, след като правителството го обяви за „хетеродокс религия“, тъй като нарастващата му популярност и духовни учения се възприемат като заплаха за властта.

Отдавна е известно, че последователите на практиката са взимани на прицел за събиране на органи. Изследователи под прикритие от Канада се обаждат до различни китайски болници, представящи се за пациенти, които се нуждаят от органи, и много от лекарите, с които контактуват открито, признават, че органите се продават и че рутинно се събират от затворниците на Фалун Гонг.

"Убити за органи: Десет години разследване на насилственото отнемане на органи" (2017 г.) изобличава отговорността на висши държавни служители в китайския режим за тези зверства

Всъщност тях ги е грижа толкова малко за тези хора, че дори не използват имената им; вместо това ги маркират с кодови номера за идентификация. Тези затворници са също така често подложени на изтезания и принудителен труд.

Групи за човешките права смятат, че поне 2000 практикуващи Фалун Гонг са избити в ареста, а десетки хиляди са убити от индустрията за трансплантация на органи в страната.

Техните животи не са ли важни?

А какво ще кажете за сигнализиращите и тези, които се осмеляват да говорят против правителството? През февруари Business Insider изтъкна случаите на петима души в Китай, които са изчезнали, арестувани или са принудени да мълчат, след като са говорили за коронавируса.

Един от тях е Ли Уенлианг, 34-годишният лекар, който предупреди колегите си в края на декември за някакъв мистериозен вирус, който днес познаваме като коронавирус; той беше задържан от полицията за „разпространение на лъжливи слухове“. Два дни след освобождаването му той лекува пациент, без да знае, че е заразен с коронавирус и почива след по-малко от месец.

Има много, много въпроси за истинските обстоятелства около неговата смърт и има безброй други истории на хора, които се изказват срещу Китайската комунистическа партия или казват неща, които тя не харесва, заради което изчезват безследно.

Техните животи не са ли важни?

И когато Китай се сговори със СЗО да забави предупреждението за пандемията на коронавируса, германското разузнаване каза, че техните действия струват на света от четири до шест седмици в борбата срещу смъртоносната болест.

Всички изгубени през това време животи, които биха могли да бъдат спасени, очевидно също нямат значение за Китай.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.naturalnews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!