Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новозеландски адвокат: ККП блокира информация, вместо да се бори с вируса

Кери Гор, адвокат по правата на човека в Нова Зеландия

(Minghui.org) 

Кери Гор, адвокат по правата на човека в Нова Зеландия: „Китайската комунистическа партия (ККП) преследва много религиозни групи, включително практикуващи Фалун Дафа, членове на семейните църкви, тибетци и уйгури. Тези зверства са регистрирани подробно от независими и реномирани организации като Amnesty International, Human Rights Watch, Freedom House, Върховния комисар на ООН за бежанците, Изпълнителната комисия за Китай към Конгреса на САЩ, Комисията за международна религиозна свобода (USCIRF) и така нататък.“

Гор каза, че положението с правата на човека в Китай се влошава. Режимът пренебрегва Международния пакт за граждански и политически права (ICCPR), Конвенцията на ООН срещу изтезанията (CAT) и Международния пакт за икономически, социални и културни права (ICESCR).

Гор продължава: „И сега, като сравнение с усилията си в борбата с коронавируса, ККП е по-фокусирана върху блокирането на информация за епидемията, потискайки новини, които биха могли да спасят безброй животи. Китайското правителство трябваше да предприеме мерки, когато научи, че вирусът може да се предава между хората. Ако беше направила това от самото начало, глобална пандемия щеше да бъде избегната."

Светът търси отговорност на ККП за пандемията

Гор призова правителството на Нова Зеландия категорично да се противопостави и да помогне да се спрат престъпленията на ККП срещу човечеството.

-----

Комунистическата идеология е зла и анти-човешка

Грег Майер (вдясно) изразява подкрепа за Фалун Дафа.

Грег Майер е музикант на свободна практика и един от приятелите му практикува Фалун Дафа. Приятелят му е бил наркоман и е правил много лоши неща в миналото. Семейството на приятеля му е било на ръба да се разпадне и той да загуби всичко. Приятелят на Майер става нов човек, след като започва да практикува Фалун Дафа, като се отказва от хазарта и става добър човек, а семейството му е спасено.

Грег споделя: „Фалун Дафа е прекрасна. Тя прави човек спокоен и дава смисъл на живота." 

Той критикува нечовешките действия на ККП: „Животът на хората е безполезен при комунистическото управление. Роден съм в Западна Германия и живях близо до Берлинската стена като малък. Бях свидетел на това как източногерманци бяха избити с картечен обстрел. Видях по телевизията ККП да използва танкове и пушки, за да потисне студентите по време на Кръвопролитията на площад Тиананмън на 4 юни. Беше кръвожадно. Не разбирам защо ние, немците, все още търгуваме с Китай. Човешкият живот вече не е нищо пред властта и парите.“

Той смята също, че практикуващите Фалун Дафа са жертва на контролирано от държавата събиране на органи в Китай. Според него настоящата пандемия е форма на война, която се води тихомълком: „Това е биохимична война, икономическа война, битка за контрол над мислите на хората. ККП иска да управлява целия свят и да контролира цялото човечество."

Източник/ци: https://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!