Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЗАПОЧНАХА БУНТОВЕТЕ! Жителите в Хубей на бунт след премахването на карантината; Полицията бита със собствените си щитове, колите на ченгетата са преобръщани – ВИДЕО

Жителите на провинция Хубей в Китай се обединиха с местните си полицейски сили, за да се бият с полицията от съседна провинция Дзянси - които поставиха пътно блокиране на моста на река Яндзъ, за да не позволят на хората от Хубей да преминат и да се върнат на работа.

Кадри на жители на Хубей, преобръщащи се в полицейските превозни средства в Дзинси, бяха заснети и качени в китайските социални медии - където, според съобщенията, китайските власти вече са го изтрили.

Ситуацията бързо се развива.

Това се случва В МОМЕНТА и видеоклиповете се свалят от китайските социални медии почти толкова бързо, колкото и да се качват!



21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!