Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте: Путин носи костюм Hazmat при рядко посещение на пациенти в ККП-вирус-19 (Видео)

Images via Sputnik 

През последните години международните медии бяха препълнени с изображения на Путин на кон, Путин без риза, Путин на лов и риболов, дори на участие в състезание по таекуондо.

Но ето една наистина нова сцена, която никога не бихме си представяли, както съобщават руските медии:

Руският президент Владимир Путин замени обичайната си риза и вратовръзка за костюм hazmat, докато посещава пациенти, лекувани срещу ККП-вирус-19 в московска болница.

Това може би е първият случай, главен световен лидер публично да посещава потвърдени пациенти на ККП-вирус-19 - нещо, за което служителите на тайните служби на повечето световни лидери без съмнение биха предупредили, предвид личните рискове и опасности от силно заразната болест.

Официалният представител на Русия потвърди, че броят на случаите с коронавирус се е повишил до 495 във вторник, въпреки че кметът на Москва Сергей Собянин каза на среща с президента Владимир Путин "реалният брой на болните е много по-голям", отколкото официалните цифри показват, пише The Moscow Times.

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. САМО 7% ОТ ТРУПОВЕТЕ СЕ ОТЧИТАТ В КРЕМАТОРИУМ. ПОРЪЧАНИ СА ЕДИН МИЛИОН ТОРБИ ЗА ТРУПОВЕ ОТ ФАБРИКА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса – ВИДЕО

Руският лидер надяна пълната защитна екипировка в лечебен център в района на Комунарка в Москва във вторник.

Той е бил разведен на обиколка на съоръжението от главния лекар Денис Проценко, според руските медии. Здравните служители съобщават за 57 нови случая в цялата страна в Тусей.

Гледайте Путин да влиза в крило на болницата с висока сигурност, лекуващо пациенти с коронавирус:


В момента Москва има най-малко седем болници, специално оборудвани за лечение на пациенти с коронавирус, според държавни източници.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!