Лора Крумова емигрира в Гърция заедно със съпруга си

Тв водещата Лора Крумова емигрира заедно със съпруга си Сотир Марков и двете им деца в съседна Гърция.

Фамилията избрала малко популярния сред туристите остров Лемнос, където напоследък се местят доста наши звезди. Всяко лято тук „ваканцуват” Радина Кърджилова и Деян Донков, Владимир Ампов – Графа и жена му, Теодора Духовникова и Белослава със семействата си.

Лора и Сотир се преместили в края не септември, защото мъжът на журналистката върти сърф училище на къмпинг „Градина” край Созопол и през целия туристически сезон бил доста зает. Дали семейството ще заживее завинаги при елините, не е ясно, по поне засега Лора и Сотир нямали намерение да се връщат у нас.

Това означава, че Крумова тотално е загърбила идеята да се върне в журналистиката, коментират нейни стари дружки от Нова телевизия.

Последно тя излезе по майчинство, за да гледа дъщеричката си Мина, като стола й на водеща на „Събуди се“ зае Мартина Ганчева. Първоначално заместничката била ангажирана уж до завръщането на Лора Крумова, но рейтингите показали, че се представяла повече от добре и най-вероятно от тв шефовете щели да я остават за постоянно. Комплимент за работата ѝ е и номинацията ѝ в категория „Телевизия“ на традиционните награди „Жена на годината“, раздавани от известно списание.

Навремето синеоката брюнетка трупала стаж в БНР, била е част от някогашната телевизия ДЕН и цели седем години бе сред лицата на „България Он Еър“. Клюката в Нова телевизия гласи, че Мартина не била фаворитка на екипа на предаването, който все още жалел по Лора Крумова.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни