Лора Крумова емигрира в Гърция заедно със съпруга си

Тв водещата Лора Крумова емигрира заедно със съпруга си Сотир Марков и двете им деца в съседна Гърция.

Фамилията избрала малко популярния сред туристите остров Лемнос, където напоследък се местят доста наши звезди. Всяко лято тук „ваканцуват” Радина Кърджилова и Деян Донков, Владимир Ампов – Графа и жена му, Теодора Духовникова и Белослава със семействата си.

Лора и Сотир се преместили в края не септември, защото мъжът на журналистката върти сърф училище на къмпинг „Градина” край Созопол и през целия туристически сезон бил доста зает. Дали семейството ще заживее завинаги при елините, не е ясно, по поне засега Лора и Сотир нямали намерение да се връщат у нас.

Това означава, че Крумова тотално е загърбила идеята да се върне в журналистиката, коментират нейни стари дружки от Нова телевизия.

Последно тя излезе по майчинство, за да гледа дъщеричката си Мина, като стола й на водеща на „Събуди се“ зае Мартина Ганчева. Първоначално заместничката била ангажирана уж до завръщането на Лора Крумова, но рейтингите показали, че се представяла повече от добре и най-вероятно от тв шефовете щели да я остават за постоянно. Комплимент за работата ѝ е и номинацията ѝ в категория „Телевизия“ на традиционните награди „Жена на годината“, раздавани от известно списание.

Навремето синеоката брюнетка трупала стаж в БНР, била е част от някогашната телевизия ДЕН и цели седем години бе сред лицата на „България Он Еър“. Клюката в Нова телевизия гласи, че Мартина не била фаворитка на екипа на предаването, който все още жалел по Лора Крумова.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...