Не може да копирате управляващите! Клонът ще се счупи! Добрин Иванов за болничните: Прецакването на системата е национален спорт в България

.
Добрин Иванов

За мен не е правилно, че премиерът Борисов реши да не внесе предложението, при което първия ден от болничните не се плаща. Чудя се как да коментирам новината, страхувам се, да не би да използвам неприлични думи в национален ефир.
Всъщност бих цитирал финансовия министър, който наскоро каза, че българинът гледа на държавата като на чуждо тяло и докато това как да излъжеш системата е национален спорт и докато управляващите слушат гласовете на тези, които викат най-силно и плашат с протести, а не на тези, които анализират проблемите и предлагат решения, България ще бъде най-бедната държава в Европа и ЕС. Това коментира Добрин Иванов, председател на АИКБ пред бТВ. 

"Само не ми казвайте, че ако държавата ми плати един ден болничен, ще рухне", контрира го водещата на предаването Цветанка Ризова.

"Проблемът е налице. Увеличили са се болничните дни два пъти за около 6-7 години и ще продължат д а се увеличава. И този сигнал, който излъчва управляващат коалиция с това отстъпление , е, че под натиск на синдикатите ние няма да наприм реформа и най-вероятно тези злоупотреби ще продължат", допълни Иванов.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...