Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев към Борисов: Много искам да ви видя с Красен Кралев по трико

Румен Радев отговори на Бойко Борисов по повод думите му, че с Красен Кралев можело и повече трябвало да ги сравняват с гимнастички отколкото с тези на футболният терен, в типичният си стил президентът припомни на Борисов, че уви му е в стила да се прави на ощипана мома, така че ще му е много интересно да ги види по трика двамата с Красен Кралев.
Ето всъщност какво написа президентът Радев във Фейсбук преди малко:

“Разбрах за реакцията на Борисов след думите, че каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола и оставам учуден, защо премиерът се е засегнал толкова много. В моите думи не визирах него или неговото управление, а всички които вече 30 години карат българският народ да страда. Естествено Борисов е съучастник в това деяние, но да се засегне толкова много не го очаквах.
Искал да сложи трико на себе си и на Красен Кралев, надявам се да не го направят, защото това вече ще дойде в повече и на всички онези, които толкова години го гледаха по шорти как размахва тенис ракета или как разхожда шортите по футболният терен.


Интересно ми е да ги видя по трика, но пак повтарям, не само за мен, а и за всички българи това вече ще е в повече. Да държавата е същата като българският футбол, а именно един разграден двор, огромна администрация и никакви резултати освен загуби, ако Борисов отново не схване метафората на думите ми, то това означава само едно, а именно да си слагат трикото и поличките двамата с Кралев и да отиват в залата на Илияна Раева, на която от години държавата дава стотици милиони левове.

Нещо което Бойко Борисов не прави например за спортове като тениса, щангите, борбата, колоезденето но определено там си нямат Илияна Раева, затова може би за тях няма стотици милиони левове на година от бюджета на държавата.”

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!