Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фолксваген: Ако Горанов беше финансов министър тук, нямаше да изкара и 1 ден

След изявлението на финансовият министър Владислав Горанов, че Фолксваген са имали прекалено много изисквания и затова накрая България реално се е отказала да иска те да инвестират тук, от немският концерн отговориха като пуснаха своето изявление до медиите в Германия.
Публикуваме текста без редакции:

 ” Г-н Горанов истината е че ние, а вие и вашият министър председател Бойко Борисов имахте прекалено много изисквания към нас, като постоянно ни посочвахте парцели за завода, които са собственост на пряко свързани с вас лица. Фолксваген беше избрал терен, естествено вие казахте, че там не може да строим и си измислихте един милион причини с ясната цел да ни продадете точно определен терен, което нас не ни устройваше. Хитрите ви балкански номера може да минават пред българските граждани, но това няма как да стане особено пред компании от нашият ранг.

Докато търсихме терен господин Горанов, вие точно на няколко пъти на намекнахте, че в управлението на завода в България, трябва да има човек, който е близък до правителството на България, за да може да ни се решават по-бързо, така и не посочихте име, но това, точно това там някъде ни отказа от България, защото господин Горанов, вашите корупционни намеци изобщо не ни харесаха, а и ако сме честни трябва да ви кажем, че ако бяхте министър на финансите в Германия, нямаше да изкарате и един ден на този пост.
Съжаляваме, че избора ни не беше България, но преди да се изказвате от правителството на тази държава е добре да обясните на сънародниците си как и защо преговорите с нас, не само че зациклиха, а и в последният един месец изобщо не се случваха, дори бяхме подложени на политически натиск в Германия, заради вас, но когато показахме на нашите политици какво точно сте ни предлагали и какво сте си искали, то честно да ви кажем, мислим че скоро дори вие и вашият Бойко Борисов няма да сте на власт в България”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_91.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!