Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фандъкова към ромите: Гласувайте за мен и ще имате безплатно електричество и градски транспорт! - ромите ѝ пожелали да кметува вечно

На среща с избирателите от квартал “Христо Ботев” столичната кметица Йорданка Фандъкова тази вечер е обещала за всички роми да има безплатен транспорт в рамките на София и през зимата да не плащат електричество.
Фандъкова вярвала, че жителите на квартала ще я подкрепят, защото само с нея начело на София и Бойко Борисов като министър председател ромите могат да са спокойни, че правата им ще се спазват, а помощите всеки месец ще им се дават.

Правим и направихме много за София, но тепърва ще влезем в кварталите като вашият, защото вие също трябва да се почувствате европейски граждани, така както се чувстват жителите на центъра на София.

Ще има и безплатни детски градини за жителите на квартала, ще има и облекчения за всички през зимата и едно от тях е че няма да се плащат веднага сметките за тока, защото вие сте най – неоправданата част от населението на София.
Вас трудно ви вземат на работа, затова и ние от общината ще създаваме още работни места именно в квартали като вашият е завършила предизборната си реч Фандъкова, под бурните аплодисменти на ромите, които са и пожелали да кметува вечно, щом няма да плащат ток и транспорт ще гласуват за нея.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_481.html?m=1

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!