Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Корнелия изтри Мая от билбордовете на БСП за изборите

Мая Манолова, която е независим кандидат-кмет на София, но подкрепена от БСП, остана без свои билбордове в София. Тази сутрин столицата осъмна с десетки рекламни пана из ключовите кръстовища в града с номера на партията за местия вот, от които обаче липсва ликът на Манолова.

По информация на Lupa.bg причината е в ръководството на Столетницата, което взело решение левицата да излезе с послания за изборите, а не със снимки, както другите кандидати са избрали. Така вместо усмивката на кюстендилската блондинка и бивш висш кадър на БСП, партията събира електорат с въпросителен знак: "Намираш се в задръстване? Имаме решение".

Източници на Lupa.bg на "Позитано" 20 твърдят, че Манолова е готова със свои кадри за предизборната кампания, но те ще останат за дипляните и плакатите. Междувременно доайнеът на левицата Стефан Данаилов, който наскоро претърпя операция след счупване на тазобедрената става и се лекува към днешна дата в Хисаря, не пропусна да поздрави бившата омбудсманка и във видеообръщение за старта на надпреварата за София й пожела успех. 

Източник/ци: https://lupa.bg/ne

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!