Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева: Свърши ерата на мутрите. Започна ерата на държавната Мафия

Номинираният е на принципа „Нито ден без изцепка!“. Разбрахме, че според него ерата на мутрите била свършила. Донякъде съм съгласна. Всички мутри, несъгласни с кукловодите, бяха избити. И е интересното, че избиха тези, които все пак спазваха някакъв кодекс на честта и имаха интелект. Останаха простите. И…ТИМ.

И кукловодите поставиха простите мутри начело на държавата. Превърнаха ги в мафията на държавата. Или пък държавата на мафията. Изберете си. С една подробност. В тази държавна мафия няма чест, няма морал, няма кодекс, няма мъжка дума. Само цървули с бухалки, облечени в „Армани“.

Дори японската Якудза милее за родината си и помагаше при земетресения и аварии. Дори италианската мафия се гнуси от нещата, които правят нашенските политици. Да, ерата на мутрите отмина. Там имаше правила. Сега няма. Само геноцид, държавна измяна и национално предателство. Никоя мутра от прехода не можа да избие и ликвидира толкова хора, колкото сегашното мафиотско управление. На ничия съвест от престъпния подземен свят не тежат толкова животи на невинни, умрели в мизерия, глад, болки и липса на лечение.

В държавата има нещо извратено и перверзно. Политиците са садистични мафиоти, за които няма нищо свято и които заради пари и власт са готови на всичко. Включително на ибрикчийство пред по-силните по света. А народът мазохистично се наслаждава на ударите с камшик и иска още и още, докато умре – не заради друго, а заради зависимостта си от садистичните си крадливи господари. Няма нищо нормално останало в отношението „политици-народ“. Няма нищо здравословно и правилно. Все едно гледаме през изкривеният поглед на бълнуващ наркоман. Действителността ни се губи. И изпадаме в абстиненция, когато не си получаваме отровата.

Добре дошли в държавата на мафията. Ерата на мутрите свърши. Елате, колонизатори. Изгонихме младите, кадърните, тези, които можеха да се противопоставят. Изгонихме здравите сили, разумните и умните.

Скалпел трябва! Скалпел! С консервативно лечение не става!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%d

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!