Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Алена за зверската катастрофа с Караянчева: само добрата карма която излъчва Бойко е причината да няма жертви в тази катастрофа

Нумероложката Алена разкри за БТВ всъщност каква точно е причината да няма жертви в зверската катастрофа между кортежа на НСО и майката с детето, които тази седмица напуснаха България, като отказаха всякакви коментари по темата с катастрофата.
Ето какво разкри Алена за зрителите на БТВ:

“Само добрата карма на Бойко Борисов е причината да няма жертви в тази катастрофа и момчетата от НСО и самата Цвета Караянчева предният ден са получили от нея, защото както си спомняте Борисов беше в парламента да отговаря на въпроси на опозицията. Този човек е символ на живота и спасението и неговото излъчване спасява много хора въпреки, че това не се знае, защото той е много скромен и не иска да се хвали с тези неща.

Помните че и преди са се случвали чудеса в присъствието на Бойко Борисов, когато потече вода в базиликата в Плиска, както се казваше в едно старо предание, когато самолета му се развали над София, той винаги помага да не се случват лоши събития и да няма жертви, защото това му е кармата. Затова и иска постоянно да се строят магистрали и пътища в България, за да намалеят, дори да изчезнат жертвите от катастрофи, защото това му тежи много.”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_532.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!