Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Беновска сравни Манолова и Фандъкова с дамите от АББА и запита: Коя от двете ще се превърне в софийския Наполеон

беновска20150514173235-benovska8

Близката до Борисов и ГЕРБ журналистка Илияна Беновска излезе с потресаващо сравнение, посветено на предстоящите местни избори в София.
Вижте с какъв анонос на предаването си тя покани Фандъкова и Манолова на диспут: 
Кметската битка за София, май, ще напомня историческата битка при Ватерлоо. Историческият пълководец Наполеон Бонапарт я губи и слиза от императорския трон на Франция. 
Коя от 2-те дами – Фандъкова и Манолова ще се превърне в софийския
Наполеон? И, дали, някой, по този повод, ще създаде хит озаглавен „София, като „Ватерло“ на АББА, в който други две дами – Ана и Фрида пеят: „Мале мале, при Ватерло Наполеон се предаде. О, да и аз срещнах съдбата си по подобен начин. Винаги цитирам историческата книга на рафта.“
Днес „оръжията на армиите“ на Фандъкова и Манолова изглежда така : Фандъкова е пълководец на тежката артилерия на 10-годишното си управление в София и всичко направено от нея – с плюсовете и минусите му – и обещава развитие, Манолова напада с „автоматичен обстрел“ с аргумента – нещата са зле и аз ще ги оправя.

Фандъкова, за сега, говори само лично, без застъпници. Манолова се обгражда с говорители по различни теми. На откриването на кампанията на Манолова говорител стана и бившият депутат от НДСВ Деница Димитрова. Случайно срещнах тази красива и витална млада жена по пътя към речта й при Манолова. Тя се придвижваше в своята инвалидна количка.
Деница е горд човек и държи да се справя сама с тази своя орис. Като се поздравихме, сърцето ми се скъса, че никой от екипа на Манолова не я придружаваше. И, просто, протегнах ръце и хванах дръжките на количката й. Пристигнахме до сцената на Манолова заедно.
След като речите свършиха и се стъмни, си тръгнах, като мислех, че лично Манолова ще закара в тъмното Деница до дома й. Уви! Видях как Деница управлява сама количката си по уличното платно. В тъмнината между фучащите коли.
И се запитах, дали, Фандъкова щеше да остави сама Деница? И в тъмното се сетих какво ми каза един виден представител на БСП за кампанията на Манолова: „Липсва светлина…“
Беновска: Г-жо Фандъкова и г-жо Манолова, каня ви на дебат кой и защо ще спечели София – отсега ще ви кажа, че която не дойде в добре осветеното предаване „Беновска пита“ ще означава, че я е страх да отговори на въпроса „Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?“
И ще загуби изборите.
Аз съм Беновска. И питам.
Канал 3

Източник/ци: http://onovini.eu/201

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!