Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лекари оставиха млад мъж от София да умре в адски мъки, на 2 пъти от „Бърза помощ“ успокоявали, че „всичко е наред“

линейка1490100689-lineeeika

Лекари от „Бърза помощ“ станаха съучастници на смъртта на млад мъж от София, съобщава Lupa.bg от близки на починалия.

38-годишният софиянец от кв. „Лозенец“ издъхнал в адски мъки на 24 септември преди обяд. Причината за смъртта била развила се бързо гъбична инфекция в следствие от гнойна ангина.

Преди месец мъжът заболял от най-обикновена настинка. След преглед при лекар му било казано, че всичко ще мине до дни и да приема стандартни хапчета за смучене, чай и т.н.

По време на почивните дни около 22 и 23 септември здравословното му състояние обаче се влошило рязко. Мъжът, който бил здравноосигурен, повишил температура и лежал отпаднал вкъщи.

Започнали болки, които принудили роднините да извикат спешна помощ. Екипът дошъл и казал, че не е толкова зле положението и че не е за хоспитализация, да продължават със стандартните процедури.

Болките се усилвали, а с това и безсилието на роднините му. Отново била повикана „Бърза помощ“, и отново същият резултат – нулев!

Братовчед му и майка му завели жена му и трите им деца при приятели, за да не стават свидетели на гледката. Болките били ужасни, крясъците също. Оказало се, че органите, засегнати от бързото действие на гъбичната инфекция, започнали да отказват един по един. Закарали го до болница, там също отказали да го приемат. Затова майка му била принудена да полага усилия да спаси сина си в домашни условия. Уви, безуспешно!

38-годишният мъж починал пред очите на майка си и в ръцете на братовчед си.

Лупа БГ

Източник/ци: http://onovini.eu/20

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!