Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Данък “телевизор” 60 лв. на година… Патриотите искат и “данък-телефон”, че можело да се “гледа на него”

ДАНЪК ТЕЛЕВИЗОР 60 ЛЕВА НА ГОДИНА!
ЗА ДВА ЩЕ ИМА ОБЛЕКЧЕНИЯ. ПАТРИОТИТЕ ИСКАТ И ДАНЪК ТЕЛЕФОН
Станаха ясни и какви ще са сумите с които ще трябва да се раздели всяко едно домакинство от следващата година ако данък телевизор бъде приет от народното събрание.
Нещо което няма как да не се случи предвид, че Герб вече имат подкрепата на Обединените патриоти и Воля за това.
Според изтеклата информация от министерството на Владислав Горанов искат за един телевизор данъка да е 60 лева, за два 110 лева, три 150 лева.
Ако нямате телевизор в къщи ще трябва да подавате декларация в която да уведомявате държавата и НАП, че не притежавате такова устройство в дома си.
Ще има и сурови глоби за онези, които лъжат държавата и не си плащат данък телевизор, като засега от ведомството на Горанов са потвърдили, че записаната минимална глоба ще е минимум 500 лева.
По интересно е обаче, че от така наречените патриоти са поискали с данък телевизор, да бъде въведен и данък телефон, защото с новите операционни системи все повече хора гледали телевизия на мобилните си апарати, таблети и лаптопи и затова тези устройства в които има карта на мобилен оператор също трябвало да се обложат с данък, колкото ще е стойността на данъка за телевизора във всеки дом.

Предвид увеличението на всички пенсии и заплати през последните две години в България и факта, че икономиката ни расте с невероятни темпове според Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, българите могат да си позволят да плащат и още един данък, а не да хитруват пред държавата, че нямат телевизори в къщи. Пък и ставало въпрос за едва 0.33 стотинки на ден, ако се плащал данък за един телевизор и един телефон, колкото една вафла ще им струва на данъкоплатците, но пък за сметка на това данъците ще се използват за подобряването на жизненият стандарт на всички в страната.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/60_21.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!