Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Очевидец на катастрофата с Караянчева! Колата на НСО буквално летеше

Колата на НСО излетя буквално от пътното платно, а удара изобщо не беше лек, не знам защо няма снимки в медиите, но там се бяха събрали поне три медии, на които МВР явно забрани да снимат. Колата на НСО влетя в завоя с поне 200 километра в час. като буквално влезе в насрещното платно.
Не знам дали дори им светеха светлините в началото си помислих, че са някакви мутри, като стана белята разбрах, че вътре се вози Цвета Караянчева, тази жена доколкото разбрах изобщо не е пострадала леко, затова и изпратиха хеликоптер от София. Не знам защо в медиите НСО твърдят, че някаква жена им сякла пътя, та те влязоха в завоя с 200 километра в час, какво очакваха да няма никой на пътя ли?
Тази Караянчева по принцип си е нагла, дано сега си вземе поука, защото такива неща не се случват без причина.

Много полиция се събра на мястото за минути след катастрофата добре че няма жертви, но така не може да се продължава, тези от НСО трябва да вземат някакви мерки, защото си спомням как кола пак с председателка на парламента, само че тогава беше Цецка Цачева изхвърли друга кола от пътя преди години в която също имаше дете.
И не само аз съм възмутен, възмутени са много хора, защото тези в колите на НСО политиците се мислят за богопомазани, докато всъщност с парите от данъците ни буквално ни газят по републиканската пътна мрежа, която пък от години е в окаяно състояние.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_231.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/%d0%b5%d0%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!