Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ – да си знаете как мафията избира вместо вас. СХЕМАТА!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ – да си знаете как мафията избира вместо вас.
СХЕМАТА! Така мафията управлява държавата.
Припомням и допълвам този материал от август 2018г.
Мафиотизацията на държавата е процес, продължаващ вече повече от две десетилетия. По време на царското правителство този процес стана институционален, при Станишев стигна до местната власт и мафията превзе общините, а по време на трита мандата на Бойко Борисов, мафията тотално превзе държавата, всички власти и институции.

Ако допреди десетина години мафията само на закрити свои събирания си позволяваше да казва, че управлява държавата и разпределя ресурсите и (Спомнете си Доган и изказването му за разпределянето на порциите), то днес Бойко Борисов открито демонстрира, че той еднолично разпределя всички порции в държавата, той дава, той раздава и той решава всичко, институциите са само бутафория. Наглите владеят държавата.
Как и по какъв начин мафията налага своята власт, как „управлява“ държавата и източва нейните ресурси. На тези въпроси ще отговорим съвсем накратко, ще опишем само най-важните инструменти за контрол и управление, които мафията използва. Мафията, създадена от ДС.


На улицата има правила и закони, по които мафията налага своята власт – убийства, рекет, изнудване, бригади за мокри поръчки и тн. Когато обаче мафията влезе пряко във власта , тези методи остават ефективни, но се обръщат срещу самите тях, защото народа обвинява управляващите за несправяне с тези престъпления, а управляваща е …мафията. И дебелите смениха инструментариума. Замениха бригадите за мокри поръчки с институции и служби, които вършат същата работа, но „по закон“. Не е нужно да трошиш краката на опонента си, просто му пращаш ДАНС или прокуратурата и той е свършен. Не е нужно да му палиш кръчмата или фирмата, просто му пращаш НАП или КПКОНПИ и той е свършен. Всичко в държавата е под контрола на мафията. От милиардите разпределяни от еврофондовете до назначаването на чистачка в детска градина. Всичко! Този контрол се упражнява на няколко нива.
ПЪРВОТО ниво са „феодалите“. Това са местните дерибеи, които по места контролират всичко. Има ги във всяко населено място, във всяка община. Отчитат се директно на Цветанов (вече Паунов) и координират всичко с него . Такъв бе ‘суджука“ от Добрич, такъв е Тошев във Видин, такъв е Калфин в Кюстендил, Тотев в Пловдив и тн. Тези хора са облечени във власт – депутати, кметове, областни управители, те са и областни и общински координатори на ГЕРБ, това са съвременните бригадири на СИК. В огромната си част са бивши ченгета, агенти на ДС и комунисти, няма случайни. През тях минава всяко назначение по места, бизнеса се отчита на тях, те са местните касички на ГЕРБ. От тях текат потоците към Пеевски и Буда. А тези потоци, като се съберат стават пъноводна река. На това ниво се разпределят и малките до средни (няколко милиона) обществени поръчки. Няма честна обществна поръчка, няма честен конкурс, няма честно класиране. Просто няма. Всичко си има цена и тя се плаща в аванс. Искаш обществена поръчка за изграждане на дига на стойност един милион например, плащаш 400 000 и я получаваш. След това плащаш и на разни контролиращи органи, кметове и тн. Остават ти около 300 000, от тях прибираш 200 000 и с останалите правиш някаква имитация на дейност по дигата. До следвещият дъжд. И следващите жертви… И после чакаш следващата обществена поръчка за укрепване на същата дига, свлачише, срутище и тн. Така ни краде и убива мафията, това е само един от начините.
ВТОРОТО ниво са „посредниците“ . Това са хора, обикновенно известни и не толкова известни олигарси, които са топлата връзка между различните кланове на мафията – БСП, ГЕРБ, ДПС, ОП и тн. Известни са със своята „доброта и състрадателност“ Такива са Гергов, Домусчиев, Сталийски и тн. Те работят с всички, еднакво добре се чувстват при всяка власт и ролята им е изключително важна. Те поддържат баланса между различните кланове, като правят контактите между тях, потушават недоволството на бизнеса и в същото време следят статуквото да бъде пазено. Доноси, интриги и заплахи са техните инструменти. За разлика от феодалите, те не са толкова на показ и действат зад кулисите. Не забравяйте, че Пеевски почна именно като „посредник“ и стана господар на държавата. На това ниво се разпределят и договарят големите обществени поръчки, разпределят се бизнеси, сфери на влияние и територии.
ТРЕТОТО ниво е частният ДАНС на ГЕРБ. Това са групи, които действат в различните региони и са на пряко подчинение на Цветанов (вече Паунов). Професионалисти и наемници, бивши дансаджии, ченгета и барети. По места хората ги познават, макар и да не знаят с какво точно се занимават. Те са специализиран канал за обратна връзка на Борисов и Цветанов, чрез тях следят действията на феодалите и посредниците. Ако някой реши, че може да играе самостоятелно, или спре да плаща нагоре по веригата, групите се задействат. Следват показни акции на ГДБОП, прокуратурата и тн.
СЛЕДВАЩОТО ниво са медиите. Още в края на 90-те мафията разбра каква сила са медиите и направи огромни инвестиции в този бизнес. Днес почти всички медии са под контрола на мафията. Не забравяйте, че Пеевски започна да изгражда своята империя именно с превземането на медиите и налагането на контрол върху разпространението на печатните издания. Изключение правят няколко, като Биволъ, Прас Прес, Еврочикаго, Под лупа, Фрогнюз, Зовнюз, Евроком, Либерта, и още няколко отделни журналисти, като Люба Кулезич, Иво Божков, Миро Иванов и още неколцина. В огромната си част останалите обслужват мафията,като сипят помия върху нарочените за врагове и перат госпдоарите си. Класика и до болка познато.
НАЙ -ВАЖНОТО ниво се контролира лично от Борисов. Това е контрола върху прокуратурата, ДАНС, ГДБОП, КПКОНПИ, МВР и още няколко агенции и институции. Назначаването на техните ръководства става само след одобрението на Борисов, Бриго Аспарухов, Цветелина Бориславова, Първанов, Божков, Доган, Златев и Пеевски. Споменаваме ги, макар и да не са пряко в управлението, тяхното влияние е огромно и тяхната роля в управлението ще опишем в друг материал.

Приемер за важността на конртрола на това ниво е избора на нов главен прокурор и единствената номинация на Иван Гешев – верен слуга на мафията. Не се допускат никакви рискове, случайности и изненади, мафията играе на сигурно защото този избор е най-важният за тях!

Този избор им гарантира още седем години безнаказан грабеж!
Назначаването и одобрението на тези хора става лично, на 17-ят етаж в централата на ГЕРБ, или в Банкя. Задължително. Човека-кандидат си плаща, има си определени тарифи, след това дава клетва пред Буда и получава благословията му. Парите обикновенно се дават от бизнесмени, които след това очакват (и получават) чадър от тези институции за своята дейност. Всичко се записва, разбира се. Между другото в малкото НДК, където се намира централа на ГЕРБ има камери дори в асансьорите. Това е другото ниво на контрол. СРС-тата. Масово и безогледно се слуша, следи и записва. Винаги е било така, но с напредъка на технолигиите и с превземането и на последните независими институции,това се превръна в епидемия. Буквално в мания. НЯМА съд, няма закони, има само жажда за информация и ровене в живота на хората, репресии и мачкане на непримиримите.
Цялата тази машина действа и по време на избори. От години българите не избират нищо, изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията.
Така мафията управлява държавата.
И това зло може да преборено само от гражданите. На площадите. Никой не може вместо нас да направи това, сами трябва да се преборим за свободата си!

БОЕЦ обявихме национален протетс-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни над 11 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. Не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!
12.09 – НАЧАЛОТО!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%d0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!