Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева: Не си читав, Вежди!

Вежди Рашидов, пръв приятел на Карамански и Борисов, известен в някои среди като “Главният мултак”

https://www.informiran.net/w

Вчера един странен екземпляр, подвизаващ се из културното поприще, за пореден път си позволи да раздава съвети и присъди. Вежди Рашидов, пръв приятел на Карамански и Борисов, известен в някои среди като
„Главният мултак“, съветва Президента Радев да не чертаел разделителни линии и да не се правел на политик!

Е, наглостта човешка граница няма. Особено на хора, изкатерили се до властта по гърбовете на мафиоти и мутри. От какъв пиедестал съдиш, Рашидов? От трапезите с Карамански? От позата партер пред Борисов? Смяташ ли се за достоен изобщо да даваш мнение за политиката!

Президентът Радев не се прави на политик. Той не е и няма да бъде политик. ТОЙ Е ДЪРЖАВНИК. Нещо, което ти и приятелят ти Баце не можете дори да проумеете. И според теб, кой е политик? Борисов, който отива на среща за преговори с Тимерманс и си води оператор да заснемат видната случка? Който говори на всички европейски и световни политици на малко име, докато те го смятат за шута на Европа? Който нарича жените „кучки“? И народът си – „матриял“?

Кого наричаш политик? Катето Външната, която направи такива гафове, че ще се изучават в самостоятелна дисциплина „Какво не трябва да правим в дипломацията?“. Която ни вкара в скандал с Русия, която колкото и да я плюете, е световна сила и съвсем, съвсем близо до нас? Която отива на международни срещи, решена стилово като стара мома на селски събор?

Разделителните черти са другаде. Между мафията и народа! Виж снимката и познай ти от кои си! Не си читав, Вежди! Господин няма как да те нарека, нито да ти говоря на Вие. Тези обръщения са за личностите.

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!