Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Прокурор Миков е убит, никога не би се самоубил... Миков обаче беше напълно запознат с всички престъпления, вършени от управляващата престъпна групировка

.

Костадин Костадинов, общински съветник във Варна и лидер на партия ”Възраждане” Костадин Костадинов взриви Фейсбук с мение за открития мъртъв прокурор Васил Миков.
Много меко ще бъде ако кажа, че съм шокиран!!! Познавах Васил Миков и мога да заявя съвсем отговорно, че той никога не би посегнал на себе си. Миков обаче беше напълно запознат с всички престъпления, вършени от управляващата престъпна групировка ГЕРБ-ВМРО. Ето защо съм сигурен, че е убит. Мога само да предполагам защо, но все пак има едно нещо, което излиза на преден план - изборът на нов главен прокурор? Ами ако Миков е знаел нещо за единствения кандидат и е решил да го каже?, пише той. 

Вчера Радев говори в парламента директно за това, че скоро може улицата да вземе нещата в свои ръце и да изрине управляващото престъпно статукво. Е, крайно време е, и няма да спирам да работя за това! Иначе управляващите престъпници ще продължават да ни избиват един по един, допълва Костадинов.

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!