Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Един успял българин се върна от Америка при далеч по-успелите български политици: Събуждам се щастлив, че нямам билет за връщане в Холивуд

Не искам да тренирам емигранти, това заяви в ефира на Нова телевизия Антони Христов, който се завръна в България след успеха си като художествен директор в холивудското студио „Пиксар“, създало най-успешните и популярни анимационни филми.
Той разказа, че създава училище за дизайн в България, което съвсем скоро ще отвори врати. Антони Христов каза също, че е заминал за САЩ като по „хулигански“ причини. „Аз съм като Форест Гъмп“, каза още дизайнерът и обясни, че успехът му до голяма степен е въпрос на късмет.

Антони Христов заяви също, че се чувства щастлив, че живее в България без билет за връщане в САЩ. Той сподели, че се чувства отговорен, че с интервютатата за успеха си отвъд океана може би е вдъхновил много българи да емигрират. В момента обаче се надява, че ще направи обратното – ще накара българите да останат тук или други да се върнат от чужбина.

С работа моеш да изкараш само толкава, но с политика и то в България... въображението ти е бедно...

Източник/ци: https://vihrogon.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!