Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов отговори на Радев: Не съм малоумен и кьорав! Ясно е, че не е еднакво отдалечен от всички партии

бъни1557407948-boko

„Президентът прави всеки ден политическа кампания с държавни пари. Аз нямам спор с него. Вместо да каже на своите хора да се върнат в парламента, защото да се водиш на работа и да не стъпваш в парламента не е нормално.“

Това заяви пред българските журналисти премиерът Борисов Борисов след приключването на работната сесия на Неформалното заседание на държавните и правителствените ръководители на страните членки на ЕС в румънския град Сибиу.

„Аз дадох отчет за всеки свой ден, откакто сме в кампания. Ако той е против да се купят автобуси на децата и да спрат да се носят хората на ръце в болницата в Ямбол, да излезе и да каже – аз съм против.

Днес Румен Радев отново взе страна. Да му припомня ли на кой пленум отиде? Неговите хора случайно ли попадат в листата на БСП? Опитват се да ни правят на кьорави. Той с държавните пари води кампания.

Всяко едно негово изказване е срещу управлението. Завчера говорихме за училището в Долна Митрополия и той каза колко се радва, а днес съвсем друго говори.

Ще решим с колегите от ГЕРБ дали да не съзираме ЦИК и за неговите изяви. Колкото и да съм толерантен, не съм малоумен. Ясно е, че Румен Радев не е еднакво отдалечен от всички партии“, категоричен беше Бойко Борисов. 

И още: 

„Искам да честитя Деня на Европа. Виждате днес една Германия, която е победена във Втората световна война, е най-силната икономика в Европа. Историята е много интересна и всеки трябва да си вади изводите. Виждате какво говорят популисти и социалисти. Всеки трябва да си прави сметката“. 

Новини БГ 

novini.bg

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!