Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов в Ямбол: След БСП винаги остава празна хазна, по-нахално от комунист няма

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

Хората не знаят какви грандиозни строежи се правят. Виж, ако намериш тераса, те идват веднага, каза по адрес на социалистите лидерът на ГЕРБ

След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна. Винаги! Това заяви пред журналисти в Ямбол министър-председателят Бойко Борисов.

"От тях винаги взимам управлението на дифецит, винаги с празни казани", каза премиерът, който инспектира ремонта на болницата в Ямбол. Срещна се на място с кмета и главния архитект, прегледа и строителните книжа. 

"Даже Станишев ме "почерпи", тръгвайки си, като вдигна пенсиите с 10%, без да има пари в бюджета. При втория път като си тръгнаха вдигнаха с 280 млн. лева заплатите на полицаите, без да има финансова обезпеченост", допълни премиерът Бойко Борисов.

"Обаче как говорят в София, ако ги чуеш. Аз като се заслушам и си викам - това за къде ми говорят?!", продължи по адрес на БСП Бойко Борисов. И добави за магистрала "Хемус" - "ако е било лесно, комунистите да са го направили". И обеща за довършване на ремонта на болницата - "утре, да мине постановлението. Давам ви парите и се оправяме!"

На препоръката на гражданин, че трябва да се мисли за вертикалните връзки между Северна и Южна България, Борисов вметна: "Ходил ли си в Габрово?! Тунела видя ли го? Мостовете видя ли ги? Това не е ли вертикала!"

"Хората не знаят какви грандиозни строежи се правят. Виж, ако намериш тераса, идват веднага (БСП - бел. р.), но тези тунели и мостове под Стара планина въобще не са им интересни", продължи Борисов.

После премиерът се върна в спомените си към строежа на "Дунав мост 2".

"Имаше само 3 или 4 колони на "Дунав мост 2" и като паднахме от власт, Орешарски и Миков отидоха да откриват моста. Боже, какви нахалници! По-нахално от комунист няма", завърши премиерът Борисов.

По-късно от пресцентъра на Министерския съвет публикуваха обещанието на премиера Борисов: „Утре ще отпуснем 27 милиона лева. Сегашната болница е на павилиони, а пациентите се пренасят на ръце, което е недопустимо!“

Борисов бе на среща с ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ в Ямбол. В момента областната болница се помещава в стари сгради от павилионен тип, условията за работа не са добри, затова има липса и на медицински кадри. 

В тази връзка на заседанието на Министерския съвет утре по разпореждане на премиера Бойко Борисов ще бъдат отпуснати средства, с които ще се осъществи преместването на болницата в намиращата се в близост недостроена сграда на груб строеж. Този нов болничен блок от 10 етажа ще е на площ от 32 000 кв. м. с капацитет до 250 болнични легла. Пред премиера Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов и министъра на здравеопазването Кирил Ананиев от ръководството на лечебното заведение заявиха, че за срок от около година и половина областната болница в Ямбол ще се пренесе в новата сграда. Подобрените условия ще привлекат лекарите и сестрите и ще бъде решен досегашният проблем с материалната база. 

Паралелно с този проект, се реконструира и спешното отделение към болницата на стойност от 551 000 лева. Извършва се и ремонт на Центъра за спешна помощ в града, за който са отделени 482 000 лева. Финансирането на тези два проекта е с европейски средства.

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Borisov-v-Yambol--Sled-BSP-vinagi-ostava-prazna-hazna--po-nahalno-ot-komunist-nyama/182110/2/0

Georg Georgiev:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!