Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къщи за гости или вили за партийните хрантутници?

И като тръгна една финансова помия от лукс апартамента на Цвъки, че няма спиране! И се оказа, че партийните хрантутници на ГЕРБ са лапали кой където свари и колкото може.

Ами ако не бяха американците да разпалят Апартаментгейт? Може би за още две години Цецко евроатлантика щеше да лапне още два апартамента с асансьори, Цецка – също, и от там надолу всеки зам.министър и началник в министерството ще се облажи с имоти.

Че защо да не лапат, като имат народ будала? Брюксел дава между 135 и 200 хиляди евро да се правят къщи за гости – да живне селския туризъм, местните да имат препитания. А парите са прибрани от партийните хрантутници на ГЕРБ, направени са луксозни вили за собствено ползване – живот, майна, да живее Борисов! Направени са 764 къщи – най –вече по време на мъдрото управление на ГЕРБ.

Подписани са договори, има клаузи. Всичко има, само някой кой да контролира. Защото всички във властта са корумпирани и крадат – кой ще ти се занимава с контрол. И сега Б.Б. се прави на криво седи, право съди – нарежда за уволнения, за прокурори…

А къде беше той и неговите министри през тези десет години? Ами къде – и те крадяха. Крадци, облечени във власт!

Стефан Северин

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!