Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джамбазки: Тризонетът в Париж е на братовчед ми…

Тризонетът на бул.“Шанз Елизе” в Париж не е мой, а е на братовчед ми. И всичко е законно, всичките му доходи са декларирани.

Това отговори водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки на въпрос, свързан със слуховете, че има апартамент за 9 милиона евро в центъра на Париж.

“Братовчед ми е бизнесмен. Спечелил е, платил си е данъците, вижте му данъчната декларация, и е купил имота. Аз понякога го ползвам, но не е мой…” – добави Джамбазки.

Справка в Търговския регистър обаче показва, че братовчедът е станал преуспяващ бизнесмен в последните 5 години – когато Джамбазки е бил евродепутат. При това дейността му е доста странна – посредничество при уреждане на визи.

Т.е. това много прилича на свързано с трафика на мигранти и продажбата на паспорти от ВМРО.

Спецове по визите, в бизнеса от 20 години, казаха че да се изкарат 9 милиона евро от подобна дейност е невъзможно. Т.е. ако са само визите, братовчедът няма как да се замогне.

Но в схемата с паспортите са издадени около 100 хиляди бройки, средно с подкуп за всеки между 3000 и 5000 евро. Това са 300-500 млн. евро и от там могат да се купят много повече апартаменти, и не само в Париж…

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/dzhambazki-trizonet-t-v-parizh-e-na-bratovched-mi

Източник/ци: http://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!