Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шофьорът, блъснал се в Местан, изтри от фейсбук скандални клипове – фука се на пътя със 170 км/ч

Кадър от катастрофата

Кадър от катастрофата

Хюсеин, чийто автомобил се заби преди седмица в колата на лидера на ДОСТ Лютви Местан е премахнал от личната си страница скандални клипове. На тях мъжът, чието бебе загина при тежката катастрофа по пътя от Маказа към Кърджали демонстрира какъв джигит е на пътя. Хюсеин бе публикувал клипове, как преминава в насрещното платно при непрекъсната осова линия и шофира с убийствената скорост от 170 км/ч. За скандалните му хвалби съобщи преди два дни на пресконфренция в Кърджали самият Лютми Местан.

Той предупреди, че сигурно след разкритията Юсеин, който обвинява политика за катастрофата ще бъде посъветван от адвокатите си да премахне веднага компрометиращите го кадри. Местан бе категоричен, че не иска да поема чужда вина и се надява истината за инцидента да излезе наяве. Според него разследващите, а и обществото трябва да си дадат отговор, защо при завой наляво автомобилът му не е ударен от тази страна, а от дясната, с каква скорост е карал Хюсеин, навлизайки в насрещното платно и защо няма и сантиметър спирачен път. Политикът заяви, че му се създава манипулативно образа на пътен терорист, без да има нито едно нарушение през годините.

mestan_husein.jpg

Хюсеин се фука на фесбука си с бясна скорост

Източник/ци: https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/shofyorat-blasnal-se-v-mestan-iztri-ot-feysbuk-skandalni-klipove-fuka-se-na-patya-sas-170-km/ch

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!