Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джамбазки към 85-годишен ветеран: Аз съм патриот, защото съм се издигнал, а ти от твоята табуретка не правиш нищо

58823336_2639448912792442_808894765931167744_n

Изключително цинично поведение демонстрира евродепутатът Ангел Джамбазки, и то този път – към 85 годишен възрастен човек, ветеран във ВМРО.
По време на предизборна среща в Пловдив, Георги Манолов от местната организация стана и попита Джамбазки, защо на гласуването на Истанбулската конвенция е бил „въздържал се“, а не „Против“.
В рамките на програмата на ВМРО и на убежденията на избирателите му, очевидно гласът следва да е именно „Против“. И не само това – трябва да се провежда друга дейност по съпротива, така че подобни проекти да не минават.

Вместо да отговори по същество, Джамбазки използва милиционерския подход – да нападне задаващия въпроса. „Вие лично какво сте направили за конвенцията, та ми държите сметка. Гласувал съм както съм намерил за добре.  Нали не е било „за“, каза той.

При което Манолов отбеляза, че той не е евродепутат, не може да гласува, и такива като Джамбазки са пратени да гласуват и да „правят нещо“…

Това вбеси младия патриот и той избухна: „Точно защото съм избран, аз правя много повече патриотични неща от вас. Това е истинският патриотизъм, не можете да ми държите сметка. Вие от вашата табуретка, на която стоите, нищо не правите. Така че уважавайте ме повече…“

Манолов понечи да продължи, въпреки преклонната си възраст, но две от яките момчета, охраняващи събранието, го изведоха.

Повече инциденти на събитието не се случиха…

Скрийншотове от диалога:

           

Източник/ци: фейсбук, Бултаймс, Информиран.нет и

 https://write.as/4udoslav/dzhambazki-k-m-85-godishen-veteran-ot-vmro-az-s-m-patriot-zashchoto-s-m-se

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!