Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал! Лиляна Павлова с къща за 2 милиона лева. Не казва от къде са парите! Ама то не е и нужно...

лиляна павлова къща

Трета седмица подред една къща на свекъра и свекървата на Лиляна Павлова бивша министърка на регионалното развитие в България и европредседателството и обикаля почти всички групи и страници във фейсбук, но най – интересното е че настоящата кандидатка за европарламента, не отрича новината, така както направи за етажа в „Артекс“ и хотела в Испания.

Естествено тя няма как да отрече за къщата, но по интересното е че тази къща е построена от фирма „Агромах“ собственикът на която е скандално известният Методи Бачев, който осветли на Бойко Борисов неприятното минало в Симитли.

Като припомняме, че преди да осветли случката на Бойко в Симитли на Бачев му се наложи да се раздели с едни 11 милиона лева в брой, които бяха открити във фургон на фирмата на докато същият строеше магистрала „Струма“

За приятелството на Бачев и сем. Павлови не веднъж е писано във медиите, като дори си спомняме, че семейно Бачеви и Павлови той като строител на магистралата, тя като министър на регионалното развитие почиваха около две седмици във Египет, но някой да не си помисли, че „Агромах“ са плащали за почивката, не напротив Лиляна Павлова си е платила сама, защото тя е честна и почтена и никога не участвала в корупция, защото тя беше точно политика изрекъл крилатата фраза в България корупцията е само усещане.

Е как няма да е усещане, докато по време на европредседателството всички гости от Европа спяха в хотел „Маринела“ на Ветко Арабаджиев, който днес е в ареста може би защото не върна комисионната или как няма да е усещане като такива фирми на по два дена правеха клипчета за европредседателството и раздаваха подаръци на гостите от Европа за стотици хиляди левове, докато за българските пенсионери пари няма.

Но да се върнем на факта, защо къщата, която се води на свекъра и свекървата на Лиляна Павлова не се отрича от самата нея и защо нито една медия не я показва, може би защото къщата е направена абсолютно законно от „Агромах“ и тя Лилито като ги е видяла на магистралата как работят много си ги е харесала и е убедила свекъра и свекървата?

лиляна павлова къща

И понеже сме сигурни, че за пореден път Лиляна Павлова, ще си премълчи по темата за тази къща искаме да я попитаме какво точно работят тези хора на които се води по документи тази къща, която към днешна дата се оценя по пазарна стойност на повече от 2 милиона лева?

И не на последно място искаме да знаем, кога точно прокуратурата и съда ще се сетят, че именно Лиляна Павлова притискаше прокурор да спре разследване срещу нея, когато фирма „Трейс“ я обвиниха, че ги изнудва и рекетира за пари, докато строяха отчестката на магистрала „Тракия“ Стара Загора – Ямбол?

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-2-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8/?fbclid=IwAR1aEmSxEVyyJ50R73GqxBJ_QF6LFl5okxy9rXH10m8VCr1RdqZDJf1cfKo

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!