Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лили Иванова както никога не сте я виждали

Image_7224076_500_0

Преди да открие певческия си талант, примата Лили Иванова е смятана за млада надежда на спортната гимнастика. Още като ученичка бъдещата звезда на родната естрада е забелязана от физкултурниците в своето училище. С тяхна помощ Иванова става част от девическия тим на Русе, за който се състезава в продължение на няколко години.

Тогава тя се отличавала от връстничките си с това, че е страшно слаба, фина и гъвкава. Спортната й кариера обаче приключва твърде бързо, защото бюстът й рязко наедрява и започва сериозно да й пречи да изпълнява съчетанията си с финес. За сметка на това пък точно пищното деколте я превръща в най-желаната девойка в училището.

„Ако беше останала в гимнастиката, със сигурност щеше да е олимпийска шампионка“, казва знаменитият ни гимнастик Никола Проданов, с когото Лили се запознава в спортната зала.

Макар днес да е далеч от професионалните спортните среди, Иванова все още се вълнува от постиженията на нашите спортисти, а неин категоричен любимец е Йордан Йовчев. От онези времена обаче у нея остават като наследство спартанският режим и жестоката воля. Всеизвестно е, че Лили спазва стриктно сурови диети от години.

Тя не яде месо, не пуши и не близва капка алкохол дори на празници. Всеки ден изпълнява специални йога упражнения за правилно дишане, което според нея поддържало гласа й винаги в перфектна форма. В йога-асаните се кореняла и тайната на нейното дълголетие и енергичност на сцената.

Най-доверените приятели на примата разкриват, че и до днес тя можела безпроблемно да изпълнява шпагат, но не го правела често, защото се притеснявала да не разтегне някой важен мускул.

Олимпийска надежда 
Като ученичка Лили Иванова била смятана за олимпийска надежда в спортната гимнастика.

Булка
Певицата, която има зад гърба си три брака и още куп любовни афери, се е снимала като булка за картичка, каквито по времето на соца продаваха по реповете.

code Copy and paste this code on your site.

Шведска стена
Преди години Лили бе инсталирала у дома си шведска стена, на която си припомняла гимнастическите умения и поддържала форма с разтягане.

Соцклип
Лили като героиня в социалистически естраден клип. Партнира й ром, който бие тъпана.

Жокейка
Конете и ездата били голяма страст на прочутата певица.

Рекламно лице
Нашумялата Иванова е ангажирана за рекламно лице на известна марка капиталистически автомобили.

Нов имидж
На тази снимка певицата прилича досущ на тв водещата Мариана Векилска.

Минижуп
Запазена марка на Лили е дръзкият минижуп и предизвикателните деколтета, които не се притеснява да демонстрира и днес, когато е вече 79-годишна. Тук е с модната навремето накъдрена коса.

Мода
Момчешката подстрижка е особено актуална сред родните звезди по времето на зрелия соц.

Магии
С приятеля си Астор.

Фитнес мания
Лили е вдигала гири много преди сегашните ВИП персони да луднат по фитнес манията. Сега заради напредналата си възраст певицата практикува само йога.

Татуси
Уникална снимка – Лили с татуировка на лявата ръка – нещо невиждано за естрадна звезда при социализма.

Българско девойче
Издокарана в българска носия специално за новогодишна програма.

„Събота, събота вечер”
С този хит примата на българската естрада стана изключително популярна в ерата на черно-бялата телевизия. Това бе паролата за купоните в събота вечер, когато работната седмица беше още шестдневна.

Източник: Socbg.com

Източник/ци: http://onovini.eu/2019/04/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B4/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!