Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Превратът“ или как идва краят на ГЕРБ!

cx

Герб си отиват и това се вижда все по- ясно не само в малките градове, това вече се чува и вижда и в София. Градът, в който Бойко Борисов вече десет години се чувства като цар и господар. София е като тенджера под налягане, а паниката в структурите на Герб е пълна, никой дори и под натиск не иска да ходи на партийните им предизборни събрания.

Никой не иска вече и парите на Герб да бъде застъпник за тях на евроизборите, а цената на един застъпник всеки ден расте, като вече се говори за 150 – 200 лева на човек в по-големите градове на страната и около за 100 в по-малките и всичко това на фона на нестихващите скандали по повод апартаментите на властта. Явно е че в държавата има пълзящ преврат срещу нас, заяви директно пред камерите на всички телевизии Бойко Борисов в пореден опит да спаси партията си по примера на Ердоган, който преди време се спаси именно с тези думи, когато в Истанбул опозицията извади хората по улиците.

В случая обаче харизмата на Бойко Борисов не проработи, а страха от нарастващата ненавист към Герб става все по-голям, защото докато вътре в страната се правят разкрития, някаква невидима сила помага да бъдат довършени Герб с всички сили средства.

Лаура Кьовеши като номинация за главен прокурор на ЕС беше явно само началото за онова, което предстои да се случи на хора като Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Мария Габриел, Делян Добрев, Томислав Дончев, Цецка Цачева, Иван Тотев, Димитър Николов, Йорданка Фандъкова и още поне още 200 човека от Герб, които през последните десет години заграбиха милиони от европейските фондове и ги обърнаха в апартаменти, парцели, малки фабрики и т.н.

Неща записани на името на техни близки роднини, за да дойде новината от вчера, че Лук Ойл – България вече има нов директор, докато Валентин Златев е понижен и вече няма право да взема решения относно делата на компанията в България. Факт, който промени цялата картина в България за часове, а онези които не вярваха, че диктатора Борисов може да бъде свален, вече започнаха да се замислят какво се случва.

code Copy and paste this code on your site.

Валентин Златев според публикации на международни медии е освободен заради факта, че е източвал Лук Ойл България в свой собствен интерес, но по – важното в случая е че Русия най – накрая прогледна за триото Борисов – Златев – Първанов и свали явно напълно доверието си от тях. За никого не е тайна, че именно Първанов с помощта на парите на Валентин Златев вкараха Бойко Борисов в голямата игра наречена политика, за да продължи така нареченият енергиен план за България с руско участие.

Впоследствие Бойко Борисов провали умишлено и трите енергийни проекта на Русия в България, като всичките му оправдания бяха, че ЕС не давал да се случва, за да се стигне до комичните обяснения на Бойко Борисов от преди един месец, че някакво служебно правителство спряло проектите както и източило КТБ, същото КТБ за което всички са наясно, че именно той и Делян Пеевски го източиха, а по-късно откраднаха буквално и заема от 4 милиарда лева, който беше изтеглен, за да се възстановят щетите след фалирането на банката в държавата на диктатора Борисов.

Тук трябва да отбележим и факта, че Делян Пеевски е сигурен вече евродепутат, така че явно Бойко Борисов ще бъде оставен сам да поеме удара от всички страни, като дори някои служби в света вече коментират, че му се готви и арест в България, за да започне България отначало да гради демокрацията, законността и държавността си след погрома нанесен и от бандата на Герб.

Според информацията, която се разменя между различни разузнавания в света, Бойко Борисов няма вече шанс да управлява България и веднага след изборите ще се опита да минимизира щетите, но пика на неговото падение ще бъдат местните избори в страната през октомври, когато се очаква да има и извънредни избори за парламент.

източник: xaknewsday.blogspot.com

Източник/ци: http://onovini.eu/2019/04/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!