Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева: ГЕРБ върнаха Гестапо, то ще отнема нашите имоти

.
Татяна Дончева

Докато се занимаваме с апартаментите на Цветанов, Георгиев и т.н., Дани Кирилов отмени задължителното условие за работа в КПКОНПИ да имаш 10 г. юридически стаж. Той направи така, че членовете на комисията да имат стаж в ДАНС или в друга служба. Това заяви в предаването „Тази неделя” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.

Бившият конституционен съдия Георги Марков призова да не се връщаме в годините, когато действаше Законът за ограничаване на имуществото. Аз бих казала, че ние дори сме задминали тези времена - ГЕСТАПО ще отнема нашите имоти. Докато търсим достъп до покрива на Пламен Георгиев, те ще ни изпратят специалните служби да ни проверяват. 

Вижте физиономията на заместника на Пламен Георгиев Антон Славчев, тя говори много за него  – един пръст чело. Така се избират хората в управлението. Виждаме неграмотни и безпардонни хора. 

На тези избори хората трябва да покажат на ГЕРБ червен картон. Има проблем в контрола на ГЕРБ върху Информационно обслужване. Не може Мишо Константинов да продължава да е там, тъй като той е показал, че работи за управляващите. 

На въпроса каква е разликата с другите партии Дончева отговори, че разликата е като тази между актьора Димитър Маринов, човекът в екипа на филма, спечелил „Оскар” за „Зелената книга”, и одисеята на боксьора Кубрат Пулев в САЩ. "ГЕРБ е като Пулев – хора, които имат привидно престижно занимание, но го употребяват по такъв начин, че привидно ни вкарват във филми, в неудобства…”, обясни Дончева.

Източник/ци: https://frognews.bg/novini/tatiana-doncheva-gerb-varnaha-gestapo-shte-otnema-nashite-imoti.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!