Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов към своите: Удариха ни лошо апартаментите, но не искам да сте кучки

кучки1554029812-bochko-i-chashata

„Не искам да сте кучки, или там какво беше модерно да си в предизборната кампания – с това се хвалят нашите опоненти. Искам да сме си ние – добронамерени, градящи”. Това каза лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на кандидатите на партията за Европейския парламент при представянето им в евролистата на ГЕРБ-СДС.

Скандалното му сравнение идва от репортаж-портрет на Елена Йончева във вчерашния брой на проправителственият „24 часа“ със заглавие: „Тригодишният Тео казва, че мама Елена работи „кучка, която бие Бойко“. Тео е синът на Йончева. 

Борисов изтъкна работата на България по Пакета Мобилност и грешките, а който с поред него „българи са отрязали главата на транспортните работници“.

Той коментира промяната в решението на ДБ водач на листата да бъде евродепутата Светослав Малинов, който не присъства на гласуването на Пакета Мобилност. „5 години там и накрая друг водач на листата“.

„Андрей Новаков спа в камион, за да е там, а българи отрязаха главата на превозвачите ни. Резултатът какъв е? Не искам просто да говоря за опонентите ни от ляво. Те не са ми интересни. Какви ли не реклами си пускаха. Повече ме е яд за тези, които казват, че са в дясно и се борят за един или двама евродепутати и цялата им кампания ще бъде против нашия съюз със СДС. Те не се бият с БСП. Те ще имат за задача не да изпратят много депутати или да управляват, а да рушат нашият съюз, за да върнат БСП и ДПС на власт. Техните симпатизанти не ги ли питат какво ще правят, ако ГЕРБ и СДС бъдат свалени?“, запита Борисов.

За хората от БСП апартаментите и ниските цени не са никакъв проблем, те са свикнали да живеят в скъпи жилища от 9 септември 44-та. Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си сложили голяма обица на ухото, призна Борисов. От удара искам да излезем обединени и силни. 

Забранявам да се вкарвате в говоренето на омразата, обърна се лидерът на партията към членовете. По думите му дори когато ГЕРБ греши, си понася наказанията. 

Заедно ще успеем да постигнем резултати който ще надхвърли очакваните от злонамерените ни опоненти. Това обяви председателят на СДС Румен Христов след обявяване на Евролистата на коалицията между СДС и ГЕРБ. Дано имаме щастието и търпението да се поздравим с победа с осем евродепутата. 

Фрог нюз, Блиц

Източник/ци: http://onovini.eu/2019/03/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%BE-%D1%81-%D0%B0%D0%BF/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!