Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Йорданов: Тези, които олицетворяват закона, си променят натуралните актове

.
Асен Йорданов

Човекът, който има отговорност и е натоварен с държавната власт да се бори с корупцията трябва да е прозрачно чист. Оказва се, че не е така. При шефа на КНКОНПИ има разминаване в цените на имотното му състояние Тук става въпрос не само за занижаване на цените, а за жилищно пространство, кото се тълкува като общи части.

Променят се натурални актове и документи в агенцията по вписванията. Явно тази практика за България е допустима. Това заяви пред Евроком журналистът от Биволъ Асен Йорданов, коментирайки излезлите пубикаии за имотното състояние на шефа на КНКОНПИ Пламен Георгиев. 

Той се върна назад във времето: Така бяха и справките за Цацаров, със задна дата. Тогава, когато правихме разследване за моралния облик за предложения за главен прокурор съдия, за имотните декларации, натуралните актове имаше и нещо интересно за отношенията между Цацаров и Георги Гергов. Как Гергов е придобил пловдивския панаир. Всичко е било депозирано с входящ номер при тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов И е ставало дума за корупционни практики. После връзката се видя на срещата в ЦУМ - на Цацаров, Донев и Гергов. Та това е било входирано при Цветан Цветанов и тази преписка потъва без никакво последствие. А офицерът, който е входирал това, е уволнен, припомни той. 

Пламен Георгиев ли да се разследва сам или Цацаров да го разследва. А Цветан Цветанов, който смачкал проверка срещу Цацаров. На времето той покрил Цацаров. Ето това превръща държавата в оазис на беззаконието. Има тотално незачитане на законите, каза още Йорданов.

Източник/ци: https://frognews.bg/novini/asen-iordanov-tezi-koito-olitsetvoriavat-zakona-promeniat-naturalnite-aktove.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!