Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бизнесмен от Хасково поиска да стане член на ГЕРБ, за да си купи евтино жилище

Бизнесмен  от Хасково поиска да стане член на ГЕРБ, за да може да си купи евтино жилище, съобщава в свой репортаж eTV.

Веселин Илчев отиде в офиса на партията в града и попълни заявление. Преди това той паркира демонстративно на пешеходната зона пред щаба й.

„Направих фирма за ремонт на асансьори. Обаче, за да мога за пробия повече в пазара, ми трябва нещо, с което да изпъкна пред другите. Затова намалих цената 10 пъти под пазарната. Това в България вече е практика станало. Реших да си купя апартамент, много луксозен, нещо съвършено. Обаче е милион и 100 хиляди. Искам да стана член на ГЕРБ, защото гледам, че купуват с големи отстъпки. А пък това е под формата на гаврата. Реално нещо в тази държава трябва вече да спре, защото никъде го няма по света“, каза той пред камерата на телевизията.

След това той влезе в щаба на ГЕРБ и поиска да попълни бланка за членство. Илчев каза на служителките в офиса, че не се майтапи с тях, но те му казаха, че това е евтин театър от негова страна. „Евтин театър? Ами това на Цветанов какво е“, контрира ги бизнесменът.

След това се разубеди и скъса бланката. Според него, това, което става, е недопустимо и това бил неговият начин да протестира срещу случващото се в държавата.

„Първо трябва да спре рекета от страна на държавата и държавниците на най-високо ниво. Оттам после трябва да почнем надолу да решаваме проблемите. Искам г-н Цветан Цветанов да признае – укривал ли е данъци и ли е правил рекет. И след това да се махне от политиката, да си подаде оставката, но не после да го направят заместник-министър на вътрешните работи“, каза бизнесменът.

Илчев смята, че ще бъде санкциониран, най-малкото заради неправилно паркиране. Надява се обаче, че след този акт народът ще се събуди.

Репортажът вижте ТУК!

Източник/ци: https://vihrogon.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D1%85%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%87/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!