Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Хаджигенов: Убягва въпросът откъде са парите на Цветанов за този апартамент в най-скъпия квартал в България. Той е на държавна заплата, с която може да си купи баничка, боза и тройка кюфтета. Нищо в тази сделка не е законно...

.
Николай Хаджигенов

Проблемът с апартаментите на властта е криминален. Днес слушах с интерес този красив ум Цветан Цветанов. Той каза, че никога не е правил нищо без волята на господаря си. Това каза адвокат Николай Хаджигенов в „Честно казано с Люба Кулезич“.

Тук са извършени куп престъпления. Убягва въпросът откъде са парите на Цветанов за този апартамент в най-скъпия квартал в България. Той е на държавна заплата, с която може да си купи баничка, боза и тройка кюфтета. Тук говорим за стотици хиляди левове. Нищо в тази сделка не е законно. Цялата политическа паплач ни казва директно в очите-гледайте си зрелището. Цветанов и хората му обезличиха всичките власти. 

Тук са налице множество престъпления. Възможна хипотеза е за рекет над фирмата. Имаме шеф на КПКОНПИ, който също е спестил данъци. Има укрити данъци в огромни размери при всички случаи. Аз бих заложил на подарък. Това е огромно корупционно престъпление. Цветанов е този, който дърпа конците при избори. Сега с тази оставка ни замазаха очите. 

ДПС в техен стил ще се опитат да си докарат позитиви. Всеки ще се опита да откъсне нещо от баницата. Те имат силен инстинкт на самосъхранение. Прокуратурата ще тупа топката. Кой ял, ял. Това ще отече  като всичко останало.

Източник/ци: https://frognews.bg/novini/nikolai-hadjigenov-pri-pokupkata-apartamenta-izvarsheni-kup-prestapleniia.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!