Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виден член на ГЕРБ от Пловдив: Никой в партията не харесва Цветанов, но ги принуждават да го „подкрепяме“

цветан цветанов кебапчета

Както вече се разбра, организации от цялата страна са принудени да пищат декларации в подкрепа на втория в ГЕРБ – Цветан Цветанов, за да тушират доколкото може напрежението около далаверите му с апартаментите и исканата му от цяла България оставка.

Междувременно, отлично информиран източник на висока позиция в пловдивската организация на ГЕРБ сподели, че лично Цветанов е разпоредил на местните структури да пишат в негова подкрепа иначе ги очаквало лошо отмъщение.

Човекът пожелал да остане анонимен сподели, че се страхува за себе си и за семейството си, затова няма как да не подпише паскивала, с който се „подкрепя“ човекът, купил си апартамент на нереално ниски цени.

Запознати с начина на работа в управляващата шайка споделят, че това е начина на работа там и ГЕРБ само се води демократична, но мнение – различно от това на шефовете няма как да имаш, защото ако имаш си подложен на тежки репресии.

Катерина Димитрова, Фейсбук

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%87%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2-%D0%BF/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!