Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георгиев от „Боец“: НАП запорира сметките и имуществото ми

.
Георги Георгиев

Георги Георгиев съобщи, че НАП са запорирали сметките му. Освен това го заплашват с намерение да изземат и продадат негови движими и недвижими вещи. Преди дни „БОЕЦ“ внесоха сигналите за апартаментите на Цветан Цветанов до прокуратурата, КПКОНПИ и ДАНС.

От движението подозират, че акцията на НАП е свързана с последните действия на Георгиев и съмишлениците му. Всички сигнали за апартаментите на Цветанов до институциите са подписани лично от Георгиев. От движението съобщиха, че ще сезират и Европол за скандалната покупка на новия апартамент на Цветан Цветанов.

Вчера от гражданското движение  обявиха, че ще огласят документи във връзка с автобусната катастрофата край Своге, които ще разкрият ужасяващата картина на престъпни действия и бездействие довели до трагедията.  Още повече, че намерението им е да разобличат лъжите на управляващите и на конкретни лица от най-високото управленско ниво в държавата, като отговорни за случилото се. „Това е скандал, който би струвал оставката на всяко едно правителство“, пишат от „БОЕЦ“.

Източник/ци: https://frognews.bg/novini/georgiev-boets-nap-zaporira-smetkite-imushtestvoto.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!