Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Социолог попиля Цветанов в ефира: Щом купува апартамент на такава цена, значи е забогатявал с 500 лева на ден в последните 10 години

Кадър: БТВ

Социологът Кольо Колев е поредната публична личност, която коментира новия апартамент на Цветан Цветанов в кв. „Изток” в София.

Ето какво каза Колев в „Тази сутрин” по БТВ:

„Пазарната стойност на този апартамент, по тези цени, е около от порядъка на 1,6 млн лева. Което значи, че г-н Цветанов в битността си на политик, бивш полицай и не специалист, е захлебвал и заделял, и забогатявал с 500 лева дневно, или 1500 на месец, или 150 000 на година. Това е стойността само на този апартамент.

Това е скоростта, с която г-н Цветанов се замогва в продължение за 10 години. Може да е законна покупката на апартамента, но дали това е нормално за един политик, за един човек, който никога не е бил някакъв висш мениджър или суперспециалист, или е развивал собствен бизнес.”

Източник/ци: https://petel.bg/Sotsiolog-popilya-TSvetanov-v-efira--SHHom-kupuva-apartament-na-takava-tsena--znachi-e-zabogatyaval-s-500-leva-na-den-v-poslednite-10-godini__308085

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!