Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радева скандализира с прегръдки и целувки към словенския президент (Видео)

Съпругата на Радев погали Барут Пахор по лицето пред погледа на мъжа си

Барут Пахор и Десислава Радева

Барут Пахор и Десислава Радева

Българският държавен глава Румен Радев стана свидетел на нещо невиждано в протокола. Докато се поздравява с колегата си в Словения Барут Пахор, Десислава Радева разцелува словенския държавен глава и го погали нежно по лицето. На сцената свидетел стана и съпругата на Пахор Таня Печар. Припомняме, че сем. Радевуи пристигнаха вчера на двудневно официално посещение в Словения по покана на словенския си колега. Той и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати с официална церемония от президента Борут Пахор и съпругата му Таня Печар. След това Радев поднесе венец пред Паметника на жертвите от всички войни.

Снимката на Радева и Пахор беше публикувана във Фейсбук. За пръв път в света съпруга на държавен глава се държи толкова свободно с домакина си. Очевидно симпатичният Барут е допаднал на Десислава Радева, която не можа да сдържи емоциите си. Зам.-кметът на София Тодор Чобанов коментира: "Ако нямаше снимка, не бих повярвал, че е възможно!". На клипа, който беше публикуван, всъщност се вижда как бърше червилото от бузата на президента, след като го целуна. Част от коментиращото се пошегуваха, че по-скоро се държи с Барут като с майка или леля, която е целунала дете. Други пък са категорични, че Румен Радев и екипът му трябва да обяснят на Радева, че подобни срещи не са комшийска сбирка на Нова година след полунощ. 

Вижте видео от скандалната сцена тук

radeva_barut1.jpg

Барут и Радева се поздравиха с прегръдки и целувки

Източник/ци: https://www.faktor.bg/bg/articles/desislava-radeva-pokaza-nezhni-laski-kam-slovenskiya-prezident-pred-sapruga-si

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!