Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте кой ще оправи България!

Вижте кой ще оправи България най-сетне?

Румънското правосъдие не е като нашето там, ако си спомняте бяха арестувани една дузина министри.

В Румъния, да тази Румъния за която Бойко Борисов твърди, че сме я минали отдавна бяха арестувани министри за далавери от 2011 година насам!

Та в тази България може да се случи това когато Европейската прокуратура нахълта в страната ни и започне да арестува нашите бивши и настоящи министри за всичките им далавери правени в годините назад и досега!
Кой ще ни оправи, ако не и от чужбина да дойдат!

Да си припомним, че българският бизнес избяга в Румъния десетки заводи бяха построени там и най-вероятно причините за който са се изместили нашите бизнесмени и инвеститори са ясни на Румънските власти!

Всички знаят за грабежът, рекета и измамите в България и Руските инвеститори, и корейските, и ирландските, и германските всички бяха ограбени и това се знае с множество сигнали подавани до ОЛАВ, но и множество разследвания текат за злоупотреби с евро средства!
Над 1100 милиарда евро са в оборот с мръсните пари в Европейският съюз и това се следи от Европол и другите централи, повярвайте ни има такива милиарди и с Български произход и тези пари ще бъдат доказани и конфискувани, а делата на тези Българи, които са узурпирали властта в България ще станат достояние на цял свят!

Съдбата на България винаги се е решавала отвън не и отвътре и сега ще се случи така!
Една от причините Доналд Тръмп да не допуска Борисов до себе си е точно тази, че Америка знаят за Борисов и тъмното му минало и не чак толкова светлото му настояще!

Цветан Цветанов ходи в САЩ, но той сервилничи на хората от американската администрация и не може да си купи индулгенции нито за себе си, нито за шефа си!

Има една непотвърдена информация, че ако Борисов бъде арестуван Цветанов ще бъде издигнат на неговото място, защото ГЕРБ е голяма структура и има мощно влияние в България, но засега това са слухове!

Защото има обратните слухове, че Цветанов е пътник след изборите и ако социологическите проучвания се окажат верни, че ГЕРБ губят стремглаво подкрепата си то и главата на Цветанов ще падне, защото отговорността на изборните процеси е изцяло негова! Та за да се оправи България явно промените трябва да дойдат отвън!

Някога от Русия са казвали какво ще се случи, а сега от Брюксел и САЩ! Виждаме, че от САЩ не долюбват правителството, а влиянието им в Брюксел също спада с оттеглянето на Меркел и техните индулгенции също ще бъдат отрязани!

Който и каквото да говори Борисов и Цветанов нямат какво повече да предложат, а с идването на Новата Европейска прокуратура пазарлъци с тях няма да има накратко идва краят на разбойническото управление на България !

Дано обаче това се случи по-рано, защото населението на страната ни е поставено в тежки условия на оцеляване на места граничещи с геноцид !
Време е да ни изхвърлят боклука от властта щом ние не можем или не искаме?

blife.eu

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%89%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!