Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Струва само 3 лв: Каква е тайната на красотата и младостта на 62-годишната манекенка Ясмина Роси (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ясмина Роси започва кариерата си като моделка на 28 години. На тази възраст някои нейни колежки се пенсионират благополучно. Днес тя е на 62 години и дори не си помисля да се оттегли на заслужен отдих, а не толкова отдавна дори се появи в рекламата на бански костюми.

Трябва да се отбележи, че нейните снимки не са ретуширани, а манекенката използва минимум грим. Ясмина Роси никога не си е правила пластични операции – красотата ѝ е естествена.

Каква е тайната на младостта на 62-годишната манекенка?

Гледайки снимките на модела и сравнявайки тази разкошна жена с сравнявайки тази разкошна жена с връстниците ѝ, тя може да бъде заподозряна, че използва някакъв еликсир. Нима Ясмина знае някаква мистична рецепта за вечна младост?

Нищо подобно. Освен това, тя използва само естествени средства, които са достъпни за всяка жена.

„Нямам любима козметика. Всичко, от което се нуждае лицето ми, може да се намери във всяка кухня“, казва моделът.
Докато много жени харчат много пари за кремове на силно рекламирани марки, Ясмина Роси сама си приготвя средствата за красота, в основата на които е зехтинът. Такива препарати овлажняват и подхранват кожата.
Веднъж седмично моделът си прави пилинг, използвайки маса от захар и същото маслиново масло. Както всеки може да пресметне, „елексирът на младостта“ на 62-годишната красавица струва от два до три долара.
Ясмина не употребява козметика с химикали. Освен зехтин, тя има в арсенала си арган, роза и масло от чаено дърво.

Детството и младежките години на Ясмина преминават в родината на Наполеон – остров Корсика. Роси твърди, че дължи младостта си на обикновен корсикански живот.

„Израснах в обикновено семейство, приготвихме почти всички ястия със зехтин и често го използвахме за грижа за кожата. Баба ми умря на 95 г. Тя имаше красива кожа и стройна фигура и в старостта си“, разказва Ясмина
Японски учени откриха тайната на слабата фигура и дълголетието

Вярно е, че зехтинът не е единственото средство, който моделът използва в борбата срещу остаряването. Ясмина Роси се движи много, няма лоши навици и предпочита средиземноморска кухня, чиито неоспорими ползи често се споменават от диетолозите.
Източник: zdrave.to


Източник/ци: http://newsbul.com/%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-3-%D0%BB%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!