Илиан Василев: Може да не вярвате, но Цветанов сериозно мисли да става премиер

ilian-800-bgnes

Цветанът на Мисълта – Между ГЕРБ и ДПС няма съглашателство, а политически консенсус!?! Вие можете да не вярвате, но този човек сериозно мисли да става премиер?!
Това написа Илиан Василев в профила си във Фейсбук по повод днешното изказване на Цветан Цветанов пред Нова телевизия, че има теми, по които намират политически консенсус с ДПС и пресечни точки. Ето целият му коментар.

Цветанът на Мисълта – Между ГЕРБ и ДПС няма съглашателство, а политически консенсус!?!

Оттеглям се на размисъл, за да попия цялата дълбочина на тази исполинска мисъл.

И този човек е някакъв началник!! Лидер, говори по телевизия, учи другите, представлява България, по него другите страни и чуждестранни лидери разбират какви сме, защото сме го избрали да ни представлява – не аз, но достатъчно хора?

Вие можете да не вярвате, но този човек сериозно мисли да става премиер?!

Имат и Институт за дясна политика, да не би те да са извели този нобелевски тезис – за две партии, които постигат консенсус?! Имат телевизия ТВ Европа, имат си Харизанов, Биков, Тодоров – да ги помолим да разяснят или по-модерно да интерпретират Втория.

Илиян Василев, фейсбук

Източник/ци: http://onovini.eu/2019/02/%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%BE-%D1%86%D0%B2/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...