Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пълно отчаяние от живота в България: Само за няколко часа мъж и жена се самозапалиха

51-годишен мъж се е самозапалил и е починал от раните си в Дряново вчера, съобщават от пресцентъра на полицията. В 21,25 ч. е бил подаден сигнал на тел. 112 за мъж в безпомощно състояние на ул. „Гурко” в Дряново.

На място полиция и медици открили 51-годишен мъж от с. Буря, община Севлиево със следи от изгаряния по цялото тяло. Мъжът веднага е бил транспортиран във филиала за Спешна помощ, където по-късно починал от раните си, съобщи Velikotarnovoutre.bg.

Въпреки първоначалните данни за самозапалване, полицията в Дряново е направила оглед на местопроизшествието и по случая е образувано досъдебно производство, което провери възможността да става въпрос и за убийство.

Жена се самозапали в двора на къщата си в стражишкото село Камен тази сутрин. 52-годишната Славка направила клада от стари дрехи и драснала клечката, а после влязла в огнената стихия, пише "Труд".

Тя лумнала като факла, но за щастие съседи се притекли светкавично на помощи успели да я изгасят като мятали върху нея одеяла. Съпругът на жената през това време бил отишъл до магазина, но тя по-рано му казала, че ще сложи край на живота си по този начин.

Славка била отчаяна от живота и нямала пари за осигуровки и лекарства. Преди време също опитвала да си отиде от този свят, но все не успявала. Обгорената е откарана в болницата във Велико Търново, но без опасност за живота, сочи предварителна информация. Полицията разследва случая.

Източник/ци: https://petel.bg/Palno-otchayanie-ot-zhivota-v-Balgariya--Samo-za-nyakolko-chasa-mazh-i-zhena-se-samozapaliha__303162

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!