Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Милиардер си купи 6 Rolls-Royce-a в тон с тюрбаните му

Милиардер си купи 6 Rolls-Royce-a в тон с тюрбаните му

© Instagram

Повечето хора са щастливи, ако имат чифт кецове, които да подхождат добре на тениска или колан.

Не и британецът от индийски произход Рубен Сингх, който наскоро си купи шест нови автомобила Rolls-Royce, който да подхождат на неговите тюрбани.

Милиардерът Синг е предприемачът, който стои зад британските компании alldayPA и Isher Capital, които са го направили много богат.

Толкова богат, че да притежава 20 автомобила Rolls-Royce.

 

Сингх наскоро отново напомни за своите успехи, като си купи три Rolls-Royce-a от модела Phantom и още три от модела Cullinan.

Дори и всеки от автомобилите да е напълно стандартен базов модел (което е малко вероятно), сумата за шестте коли възлиза на около 2.3 млн. долара.


 
Така Сингх увеличава колекцията си от автомобили Rolls-Royce от 14 на 20. Той притежава и други екзотични автомобили, като Ferrari F12 Berlinetta, Porsche 918 Spyder, Pagani Huayara, Bugatti Veyron и други.

Този човек явно не пътува бавно за никъде.

 
Историята за невероятната колекция на Сингх започна през декември 2017 г., когато някой бе нарекъл неговия тюрбан “превръзка.” Това обаче се оказва грешка.


 
За да отмъсти, Синг се захваща с предизвикателството да повиши осведомеността и възприятието по отношение на своя културен аксесоар.

То се състои в това всеки ден да носи различен тюрбан, който подхожда по цвят на един от неговите автомобили Rolls-Royce.

Начинанието на Сингх придоби изключителна популярност, тъй като на хората им харесваше не само тази демонстрация на богатство, но и вдъхновяващи цитати, с които милиардерът придружаваше снимките си.

Източник/ци: https://profit.bg/svezho/miliarder-si-kupi-6-rolls-royce-a-v-ton-s-tyurbanite-mu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!