Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Messenger дава 10 мин. да върнете думите си назад

Facebook направи триенето на съобщения възможно за всички

Facebook вече позволява на потребителите си да трият съобщения от Messenger, както стана ясно вчера. Премахването им от чата обаче е възможно само в рамките на до 10 минути след изпращането им. Новата-стара функция дава възможност на човек да „върне думите си обратно“, ако например е изпратил погрешка съобщение до някой приятел или пък е съжалил за казаното.

Всъщност такава опция имаше и преди години, но впоследствие компанията я спря. Миналата година обаче стана ясно, че тя е активна за изпълнителния директор Марк Зукърбърг, като тогава компанията обясни, че това е от мерки за сигурност. Към днешна дата функция вече е достъпна за всички.

Използването ѝ става лесно – достатъчно е да кликнете върху трите точици до съобщението, които се появяват веднага след опцията за реакция с емоджи. Натиснете ли ги, ще приложението ще ви даде опция дали да изтриете съобщението само за себе си, или за всички участници в чата. По принцип има вариант да премахнете нещо написано и след изтичането на 10-те минути, дадено от Facebook, но в този случай изтритото няма да е видимо единствено за вас, докато всички останали ще продължат да го виждат. 

Източник/ци: https://www.economic.bg/bg/news/11/saobshteniyata-v-messenger-mozhe-da-se-triyat-samo-do-10-minuti-sled-izprashtane.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!