Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хотели, в които семейната ваканция ще е върхът

Хотели, в които семейната ваканция ще е върхът

2019 година започна и е нормално да ви вълнува планирането на следващата семейна ваканция. Ние сме готови с предложения.

Marbella Club Hotel, Golf Resort & SPA, Марбела, Испания

Невероятно уютен хотел, където уморените родители може да открият покой, докато потомството им бъде заето в Kids Club.

Тук ще откриете цял мини град с площ 5 000 кв. метра. Няма място за скука! Танци, музика, грънчарство, кулинарни курсове, ръкоделие, градинарство и т.н.

Hard Rock Hotel, Тенерифе, Испания

Гостоприемен за деца на всички възрасти. Най-малките ще бъдат поети от възпитатели от клуба Lullaby, където има богат арсенал от играчки.

За по-големите са отворени вратите на Hard Rock Roxity Kids Club. Тук децата се превръщат в рок звезди.

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa, Ямайка

Островът в Карибско море се слави с белоснежни плажове, песента на птиците и отпускарско настроение. Тук можете да почивате, дори и ако сте многодетни родители.

Веселото прекарване на почивните дни е гарантирано. Очакват ви атракциони, спортни съревнования, конкурси на плажа, различни водни спортове, запознанства с приказни обитатели на хотела.

Museum Hotel, Кападокия, Турция

Обикновено децата не са във възторг от разглеждането на музеи. Тук сякаш живеете в музей. Това е съвсем различно преживяване.

Museum Hotel е приказен до омагьосване. Стаите за настаняване ще ви пленят. Все едно сте коренни жители на Кападокия, а календарът ви е върнал хиляда години назад.

Jumeirah Beach Hotel, Дубай

Почивката с деца е един от приоритетите на легендарния хотел. Доказателствата за това са налице.

На територията на комплекса има безплатен аквапарк Wild Wadi Waterpark и детски клуб Sinbad’s с безброй играчки и добронамерен персонал, който говори на практика всички езици по света.

Four Seasons Mauritius, Анахита, Мавриций

Още един отворен за деца хотел. Намира се на източното крайбрежие на Мавриций. На слънчевия бряг ви очакват огромни дружелюбни костенурки. Сред вилите е скрита същинско село за хобити!

Има клуб за деца на възраст от 4 до 9 години – там те на воля може да играят в басейна, с играчки, в пекарна или пък да организират собствена театрална постановка.

Източник/ци: https://profit.bg/imoti/hoteli-v-koito-semeynata-vakantsiya-shte-e-varhat/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!