Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето как изглежда първият смартфон с гъвкав дисплей

Digital.bg

Huawei планират да бъдат доста активни на мобилния конгрес, който ще се проведе в края на февруари. Посетителите на MWC 2019 ще могат отблизо да видят последните иновации на компанията в сферата на 5G мрежите и гъвкавите дисплеи.  Устройството ще има важно значение за стратегията им през годината. 

Все още не знаем какво ще бъде официалното име на смартфона, но LetsGoDigital публикуваха снимки, които ни разкриват неговия дизайн. Самият модел разполага със специален механизъм в средната част, който позволява екрана да се използва в таблет режим или да се сгъне като книга, като така се превръща в два по-малки тъчскрийн дисплея.

Изображенията ни показват елегантен дизайн, както и наличието на USB Type-C конектор и селфи камера с LED светкавица, които са вградени в горната част на дисплея.

Първоначалните очаквания са този модел да бъде по-тънък от гъвкавия смартфон на Samsung, но също така да има по-голям екран. Техническите спецификации на устройството все още не са известни. Първите смартфони с гъвкави дисплеи няма да са евтини, тъй като се очаква цената им да е около €1400-€1600.

Източник/ци: https://petel.bg/Eto-kak-izglezhda-parviyat-smartfon-s-gavkav-displey__301466

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!