Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: Хранениците на Сорос като Иван Кръстев, се опитват да манипулират българите

Либералните глобалисти, които обслужват едрия транснационален капитал, доведоха Европа до сегашното плачевно състояние, твърди той

Иван Кръстев като известен храненик на Джордж Сорос се опитва да манипулира по един примитивен начин българите. Той повтаря фалшивата теза на Макрон, че на предстоящите евроизбори ще има сблъсък между проевропейски и антиевропейски партии. 

Това написа в профила си във Фейсбук експертът по национална сигурност и международна политика Боян Чуков. 

"В действителност става въпрос за борба на такива като него, които се опитват да защитят статуквото и да запазят водещите позиции на либералните глобалисти, които обслужват едрия транснационален капитал. И които доведоха Европа до сегашното плачевно състояние", написа експертът. 

"Срещу тях не се борят антиевропейски партии, а политически формации, които искат Европейският съюз да бъде реформиран и обновен в унисон с тектоничните промени, които стават в света.

Да стане жизнен и с бъдеще. Желаещите да реформират и обновят ЕС, да му дадат едно второ дихание... се наричат от соросоидите "популисти", "антиевропейци", "фашисти", тоталитаристи" и други подобни клиширани етикети, които се ползват в информационно-психологическата война срещу свободно мислещите европейци и истински демократи", пише специалистът по национална сигурност.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Boyan-Chukov--Hranenitsite-na-Soros-kato-Ivan-Krastev--se-opitvat-da-manipulirat-balgarite-/174049/2/48

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!