Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Д-р Николай Михайлов: Опасни са българските любители на свободата

Психиатърът д-р Николай Михайлов ни осветли, кои са най-опасните хора в България, че и по света. Направи го в "Панорама" на БНТ. Това са любителите на свободата, както се оказва, не други. Този път професорът-eрудит не се изрази в характерния си абстрактно-хаплив стил, а съвсем конкретно. Толкова се чудехме кои са лошите в страшния филм, а те кои били. Гадовете недоубити, както казваха болшевиките. Оказа се, че тези любители се навъртат около дечица. Ето точните думи на професора:
 „БСП и ГЕРБ-това принадлежи на комедията. Опасни са българските елефтеромани, както казва Михайловски, т.е. любителите на свободата, екстремните либерали.

Не само българските, но и международните. Склонни са, отново ще повторя, това се видя около тази Истанбулска конвенция, под благовидни предлози да обикалят около семейството и около децата, за да ги възпитават и, за да ги образоват в собствената им догматика, която е опостушителна“, заяви той, докато Бойко Василев го гледаше все едно  с широко отворена уста. Професорът сякаш намеква, че догматиката на Путин, аятолах Хаменей и Ердоган е за предпочитане пред тази на скверните „любители на свободата. Това за екстремните либерали го добави от кумова срама, струва ни се.   
Според професора ориентираните  на Изтока и ориентираните на Запад винаги можело да те заподозрат, че ти плащат за разсъжденията по такива "високи теми". Направо сме му прозрачни на професора, чете ни в главите като от учебник по психиатрия, писан от него самия. Всички това си помислихме.. 

Източник/ци: https://www.faktor.bg/bg/articles/d-r-nikolay-mihaylov-1

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!