Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пенсионер с инвалидна пенсия написа кърваво писмо до всички политици в България и разкри грозната схема на властта…

На редакционната ни поща получихме писмо от Димитър Димитров, което публикуваме без редакторска намеса: ”

КЪРВАВО ПИСМО, до премиерът на България Мили внуци, синове и дъщери, от 01.01.2019г.

Вашите дядовци и баби, Вашите бащи и майки,които са над 60 0000 хиляди с УВРЕЖДАНИЯ и над 70 годишна възраст, ще бъдат лишени от солта с която овкусяваха коричката хляб.

Очаквахме и кофичка мляко, но ВЛАСТТА каза НЕ. Днес за новогодишен подарък ни взеха солта, та какво ли да получим и кофичка мляко.

Ето, днес на 74 годишна възраст съм, моята пенсия с добавката за Инфаркт и други заболявание, получавах до днес 238 лв. Вчера 31.12.2018г. получих писмо-подарък от НОИ, с което моята пенсия ще бъде 207.60лв., а не 238лв.

Престъпниците наречени депутати, единодушно ми режат 31 лв. и през соц. служба ще ми дават 52 лв.. Какво значи това? В същност получавам 14 лв. добавка, но тази добавка няма да оказва влияние върху юлското увеличение.

Базата ще е 207.60 лв. Давате ли си сметка, че парите за децата с тежки увреждания ще са за сметка на техните дядовци и баби. Присъдата е за всички над 70 годишна възраст, които получавахме като добавка за увреждане след като сме се пенсионирали по възраст и стаж.

В същност Парламента единодушно прие това решение, т.е. 60 0000 хиляди български майки и бащи да бъдат осъдени на бавна и гладна смърт. Питам: – Кой реши да превърне България в Концлагер? Кой смее да каже че ФАШИЗМА ДНЕС НЕ Е ФАКТ У НАС? От исторически времена, масово убиване на възрастни българи е още от онази приказка дето Царя заповядал старите хора да се избият, т.е. днес убиват-обричат 60 0000 хиляди български граждани на над 70 годишна възраст. Друг масов БЪЛГАРОУБИЕЦ е византииския Василии Българоубиец, а днес Бойко Борисов, Караянчева, Мента, Владиславчо, Цецко, Краси, Волен, Валери, Корнелия, Марешки, Карадая си записаха имената в книгата на тези, които масово са извършвали и извършват убиване на съседи и свой сънародници.

Г-жи и Г-да, т.е. Вие масови УБИЙЦИ на дядовци и баби над 70 годишна възраст, знайте и помнете ПРОКЛЯТИЕТО НИ. ” Ако има всевишна сила, то нека от днес Вашите майки, бащи, дядовци, баби, синове, дъщери, внуци и внучки БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ и всяка нощ да буним сънищата ви и само кошмари да сънувате и най-милите в семействата Ви да заболеят от неизлечима болест и умрат в много, много тежки мъки и страдания, както страдаме и ние 60 0000 хиляди човека с тежки увреждания, но ОСЪДЕНИ от Вас. Мили майки, разбрахте ли, че Ви използваха като ловни кучета и под завесата ВИ, че уж са се загрижили за хилядите увредени деца, то те убиват техните баби и дядовци, ужким да им осигурят що годе нормален живот. Не мисля , а считам че тази глутница превзела светилището /ПАРЛАМЕНТА/, трябва безмилостно да бъде посечена и то до ДЕВЕТО коляно и тленните им останки на клада да бъдат изгорени , а пепелта им да бъде запокитена във вечния космически ад. Нека се повтори случилото се, както по време на Френската революция – всичко на ГИЛОТИНАТА. Виждате, че и днес Франция е пример. Корнелия или някой друг от башибозука ще каже – ” АМА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ ЧЕ ТАКА ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ”. Моят отговор, а и на другите 60 0000 хил. осъдени: – “Вървете на МАЙНАТА СИ, след като не разбирате какво ви поднасят. Първо мисли, после кажи” Непрекъснати мъки и страдания за Вас и най-близките Ви – казах “АМИН и ДАЙ БОЖЕ “.” Димитър Димитров

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D1%81-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%BA/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!