Пенсионер с инвалидна пенсия написа кърваво писмо до всички политици в България и разкри грозната схема на властта…

На редакционната ни поща получихме писмо от Димитър Димитров, което публикуваме без редакторска намеса: ”

КЪРВАВО ПИСМО, до премиерът на България Мили внуци, синове и дъщери, от 01.01.2019г.

Вашите дядовци и баби, Вашите бащи и майки,които са над 60 0000 хиляди с УВРЕЖДАНИЯ и над 70 годишна възраст, ще бъдат лишени от солта с която овкусяваха коричката хляб.

Очаквахме и кофичка мляко, но ВЛАСТТА каза НЕ. Днес за новогодишен подарък ни взеха солта, та какво ли да получим и кофичка мляко.

Ето, днес на 74 годишна възраст съм, моята пенсия с добавката за Инфаркт и други заболявание, получавах до днес 238 лв. Вчера 31.12.2018г. получих писмо-подарък от НОИ, с което моята пенсия ще бъде 207.60лв., а не 238лв.

Престъпниците наречени депутати, единодушно ми режат 31 лв. и през соц. служба ще ми дават 52 лв.. Какво значи това? В същност получавам 14 лв. добавка, но тази добавка няма да оказва влияние върху юлското увеличение.

Базата ще е 207.60 лв. Давате ли си сметка, че парите за децата с тежки увреждания ще са за сметка на техните дядовци и баби. Присъдата е за всички над 70 годишна възраст, които получавахме като добавка за увреждане след като сме се пенсионирали по възраст и стаж.

В същност Парламента единодушно прие това решение, т.е. 60 0000 хиляди български майки и бащи да бъдат осъдени на бавна и гладна смърт. Питам: – Кой реши да превърне България в Концлагер? Кой смее да каже че ФАШИЗМА ДНЕС НЕ Е ФАКТ У НАС? От исторически времена, масово убиване на възрастни българи е още от онази приказка дето Царя заповядал старите хора да се избият, т.е. днес убиват-обричат 60 0000 хиляди български граждани на над 70 годишна възраст. Друг масов БЪЛГАРОУБИЕЦ е византииския Василии Българоубиец, а днес Бойко Борисов, Караянчева, Мента, Владиславчо, Цецко, Краси, Волен, Валери, Корнелия, Марешки, Карадая си записаха имената в книгата на тези, които масово са извършвали и извършват убиване на съседи и свой сънародници.

Г-жи и Г-да, т.е. Вие масови УБИЙЦИ на дядовци и баби над 70 годишна възраст, знайте и помнете ПРОКЛЯТИЕТО НИ. ” Ако има всевишна сила, то нека от днес Вашите майки, бащи, дядовци, баби, синове, дъщери, внуци и внучки БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ и всяка нощ да буним сънищата ви и само кошмари да сънувате и най-милите в семействата Ви да заболеят от неизлечима болест и умрат в много, много тежки мъки и страдания, както страдаме и ние 60 0000 хиляди човека с тежки увреждания, но ОСЪДЕНИ от Вас. Мили майки, разбрахте ли, че Ви използваха като ловни кучета и под завесата ВИ, че уж са се загрижили за хилядите увредени деца, то те убиват техните баби и дядовци, ужким да им осигурят що годе нормален живот. Не мисля , а считам че тази глутница превзела светилището /ПАРЛАМЕНТА/, трябва безмилостно да бъде посечена и то до ДЕВЕТО коляно и тленните им останки на клада да бъдат изгорени , а пепелта им да бъде запокитена във вечния космически ад. Нека се повтори случилото се, както по време на Френската революция – всичко на ГИЛОТИНАТА. Виждате, че и днес Франция е пример. Корнелия или някой друг от башибозука ще каже – ” АМА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ ЧЕ ТАКА ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ”. Моят отговор, а и на другите 60 0000 хил. осъдени: – “Вървете на МАЙНАТА СИ, след като не разбирате какво ви поднасят. Първо мисли, после кажи” Непрекъснати мъки и страдания за Вас и най-близките Ви – казах “АМИН и ДАЙ БОЖЕ “.” Димитър Димитров

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D1%81-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D0%BA/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...